Web Analytics

Managerul sportiv de la CS Mioveni, după înfrângerea acasă cu U Cluj: ”Păcat, jocul nostru nu a fost unul rău…”

de | 13.09.2022 15:17 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre ultimele rezultate ale echipei, dar și despre meciurile cu Rapid și Craiova, Bogdan Stoica, managerul sportiv de la CS Mioveni, ne-a declarat:

”Am obținut un rezultat bun la Sepsi Sfântu Gheorghe, dar e păcat că în meciul cu Universitatea Cluj nu am reușit să luăm minim un punct pentru că era foarte bine să nu pierdem și să-i ținem sub noi în clasament. Păcat, jocul nostru nu a fost unul rău, jocul a arătat bine, poate unul dintre cele mai bune jocuri ale CS Mioveni de când a început campionatul, dar acesta este fotbalul… Fiind o echipă mică poate din această cauză se întâmplă această oscilație în rezultate, să faci un rezultat bun și după aceea să nu reușești să ai o constanță, să legi două-trei rezultate bune.

Citește și: CS Mioveni – U Cluj 0-1. Ardelenii obțin prima victorie a sezonului

Vine un meci dificil la Rapid, o echipă cu suporterii poate cei mai fanatici din Liga I, un meci greu, dar după cum s-a văzut noi ne descurcăm un pic mai bine în deplasare decât acasă și de aceea sperăm să scoatem un rezultat bun. După acest meci o să fie pauză pentru echipa națională și după aceea urmează meciul cu Craiova. Orice echipă poate să câștige și să piardă acasă, nu mai sunt echipe invincibile acasă. Ați văzut că și FCSB a pierdut două puncte acasă… Se pot câștiga și se pot pierde puncte cu oricare echipă. Lupta din acest campionat va fi foarte grea, iar lucrurile se vor decide în mare parte în play-out, dar până ajungem acolo trebuie să câștigăm cât mai multe puncte… Toți jucătorii sunt apți pentru joc cu excepția lui Antal, care a ieșit accidentat în meciul cu Universitatea Cluj și care trebuie să facă niște investigații medicale”.

Marius Ionel

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar lui Tudose si lui IPA,nu-i mai luati la intrebari?sau suntem pe locul 1 cu 30puncte?Asta este „profesionalismul”vstru,umblati cu finețuri la sefi,vedeti sa nu ii răniți.Sunt dedicați,saracutii de ei.Dar de FC AR-GENTEA?nimic,nicio demisie de onoare?Pe surse,vedeti ca la meciul cu CFR,Prepelita ,Vlădoiu si Gentea,vor avea parte de o prim ire”vulcanica”keep in touch .

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole