Web Analytics
scris luni, 12.09.2022

CS Mioveni – U Cluj 0-1. Ardelenii obțin prima victorie a sezonului

Universitatea Cluj a obținut primul succes în acest sezon din SuperLiga, reușind să se impună pe terenul lui CS Mioveni, scor 1-0. În urma acestei victorii, formația lui Eugen Neagoe a urcat pe locul 14 în clasament, cu 7 puncte, trecând chiar peste CS Mioveni, care a rămas cu 6 puncte și este pe penultimul loc.
Prima șansă de gol le-a aparținut oaspeților. După o gafă a lui Scarlatache, Haită și-a încercat norocul de la distanță, șutul lui trecând puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Iustin Popescu (26). A urmat o ocazie uluitoare irosită de Buziuc. Atacantul argeșenilor a scăpat singur cu Iliev, dar a întârziat inexplicabil de mult finalizarea și a fost blocat până la urmă de Ispas. Singurul gol al partidei a venit în minutul 35. Ely Fernandes l-a driblat pe portarul Mioveniului și a marcat cu noroc, pentru că a trimis prima dată mingea în bară, dar acesta a ricoșat ulterior în plasă.

CS Mioveni – U Cluj 0-1. Ardelenii obțin prima victorie a sezonului

Citește și: CS Mioveni – U Cluj, azi, pe Stadionul Orășenesc


Mioveni n-a mai putut să preseze în partea secundă, nici măcar n-a reușit să-și creeze vreo șansă importantă de gol până în prelungiri, când Coșereanu a căutat vinclul de la 25 de metri și n-a fost departe să-l găsească.
Vlădoiu de la U Cluj putea să facă 2-0 în minutul 86, numai că fostul fundaș de la CS Universitatea Craiova n-a nimerit poarta dintr-o situație de 1 contra 1 cu Popescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *