Web Analytics

Ameninţarea primăriţei Lasconi: „Prefectul trebuie să plătească!”

de | 2.02.2023 12:45 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Elena Lasconi a fost la Tribunalul Argeș la ultimul termen de judecată în procesul legat de anularea autorizației de construire pentru reabilitarea Bulevardului „Pardon”. Și a fost atât de emoționată, că, povestind ce s-a petrecut în sala de judecată, lacrimi au fost pe cale să îi curgă. Și spune că a venit plângând de acolo… „Indiferent cum se va finaliza procesul, e de la Dumnezeu! Poate e o lecție pe care trebuie să o învățăm, pe care să o învețe prefectul”, crede primărița Câmpulungului. „Eu, oricum, nu mă las”, amenință aceasta. Adică nu îi iartă pe cei care, susține ea, au acționat împotriva Câmpulungului.

„Deja i-am făcut plângere penală șefului ISC Pitești pentru abuz în serviciu. Asta fiindcă a transmis prefectului un proces verbal cu obiecțiuni pe care nu le-a luat în considerare”, a anunțat Lasconi. Iar procesul verbal la care face referire nu este cel redactat după controlul legat de bulevard, ci cel legat de construirea unui bloc social. Și asta fiindcă Prefectura a atacat în instanță și autorizația de construire pentru acest obiectiv.

Iar prefectul clar nu va scăpa, spune primărița. „După ce vom câștiga aceste procese, îi voi face plângere penală prefectului. Adică lui Perianu, indiferent dacă el va mai fi sau nu prefect. Este de neacceptat micimea acestor oameni care nu se gândesc decât la funcțiile lor, care nu reprezintă nimic decât prin ceea ce i-a dat partidul… Trebuie să plătească”, avertizează Lasconi.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Prefectul, despre Elena Lasconi: ”Ea trăiește o continuă beție a puterii”

Citește și Elena Lasconi a redus consumul de carburant al mașinilor Primăriei. Bonurile de benzină, înlocuite cu carduri netransmisibile

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *