Web Analytics

Mama fetei bătute în Polonia, despre directoarea liceului: „Nu are cuvânt de onoare”

de | 8.12.2022 12:30 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Mama fetei bătute de la Liceul Ștefănești revine cu acuzații la adresa directoarei Liliana Stănică. La finalul lunii trecute, directoarea a vorbit pentru Jurnalul de Argeș și a negat faptul că aceasta i-ar fi spus mamei să o lase baltă cu toată situația din Polonia. De data aceasta, mama Fabiolei ne-a mărturisit că 17 persoane au fost de față în momentul în care directoarea a propus să se înceteze cu scandalul. În plus, Liliana Stănică i-ar fi cerut același lucru și fetei bătute.

„Doamna directoare nu are cuvânt de onoare. 17 persoane care erau la priveghi au auzit-o când mi-a spus să o lăsăm așa. Și Fabiolei i-a spus același lucru. Dacă voia să-și vadă de treaba ei, chiar își vedea. La fel cum a făcut și Mirela Pârvu, care și-a dat demisia și cu asta-basta. E mincinoasă”, ne-a transmis mama Fabiolei.

Citește și Iohannis a aflat că, în Polonia, elevii lăsaţi nesupravegheaţi au furat, au băut vodkă şi au „intrat” în magazinele de etnobotanice

Citește și Răspuns cu erori al IŞJ Argeş dat Ministerului Educaţiei referitor la eleva agresată în Polonia. Mama indignată: „Ce au cercetat, că habar nu au?!”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *