Web Analytics

Majoritatea femeilor liberale din Călăraşi au semnat petiţia pentru demisia deputatului Aurel Bălăşoiu

de | 6.10.2022 19:59 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Preşedintele interimar al Senatului, Alina-Ștefania Gorghiu, a afirmat, joi, la Călăraşi, că niciun om acuzat de viol şi act sexual cu un minor nu poate să stea în Parlament. Ea a cerut ajutorul femeilor liberale pentru petiţia în vederea demisiei din Parlament a deputatului Aurel Bălăşoiu.

Majoritatea participantelor la Conferinţa de alegeri din cadrul Organizaţiei Femeilor Liberale Călăraşi au semnat petiţia iniţiată de preşedintele Senatului.

Citește și: Arhiepiscopul Calinic vrea testare psihologică la numirile eparhiale

”Niciun om acuzat de viol şi act sexual cu un minor nu poate să stea în Parlament”, a afirmat, joi, Alina Gorghiu, la Călăraşi, unde a participat la Conferinţa de alegeri din cadrul Organizaţiei Femeilor Liberale.  

Alina Gorghiu a cerut ajutorul participantelor pentru a semna petiţia. Majoritatea celor peste 500 de participante s-au alăturat demersului. Amintim că, Gorghiu a iniţiat o petiţie prin care solicită demisia din Parlament a deputatului Aurel Bălăşoiu, în cazul căruia Parchetul ICCJ s-a sesizat din oficiu pentru act sexual cu un minor şi face cercetări, în alt dosar, pentru viol, deschis în urma unei sesizări.  

”A fi parlamentar presupune în primul rând să reprezinţi un model pentru cetăţeni. Nu este cazul deputatului Bălăşoiu”, a mai arătat senatoarea Gorghiu. 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole