Web Analytics
scris marți, 01.11.2022

Maia Sandu, în Parlamentul României: ”Suntem cu toții în pericol! Pentru Rusia nu există reguli!”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a susținut astăzi, 1 noiembrie, un discurs în Parlamentul României, unde a atras atenția că pentru Rusia nu există nici limite, nici reguli, așa că „cu toții suntem în pericol”.

Maia Sandu, în Parlamentul României: ”Suntem cu toții în pericol! Pentru Rusia nu există reguli!”

Citește și: Primăria Pitești a amendat Compania Națională de Căi Ferate

Dacă prin curajul și dragostea lor de neam ucrainenii nu țineau piept Federației Ruse, unde mergea Rusia? Spre Nistru, spre Prut? Asta arată că suntem cu toții în pericol, pentru că pentru Rusia nu există nici reguli, nici limite, niciun stat nu poate rezista singur unei astfel de agresiuni„, a spus Maia Sandu. Ea a subliniat că cetățenii țării sale își doresc să facă parte din familia europeană și să aibă șansa unei vieți în libertate și pace.

(…) Vă mulțumesc pentru că ne sunteți aproape și vă rog să ne rămâneți aproape, ca cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului să trăiască în pace într-o casă comună europeană, să trăim mai puternici în democrație, iar Prutul să unească drumuri, afaceri, teatre, cinematografe, școli, inovații, valori, oameni„, a declarat Maia Sandu, citată de digi24.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...