Web Analytics

Mai multe seriale şi filme, anulate de Netflix după ce a pierdut sute de mii de abonaţi

de | 26.04.2022 02:46 | Actualitate

Netflix anulează mai multe seriale şi filme după ce a pierdut sute de mii de abonaţi. Printre producțiile anulate se află și cel mai nou film cu actorul Will Smith.

Netflix anulează deja mai multe seriale şi filme după recentele sale probleme financiare, potrivit Mediafax. Gigantul de streaming a scos din priză numeroase seriale aflate în curs de dezvoltare. Departamentul de animaţie al companiei a fost cel mai grav afectat de problemele care afectează în prezent Netflix, care a suferit scăderi ale valorii de piaţă şi de abonaţi de la începutul anului.

Citește și: A treia zi de Paşte: Ce nu este bine să faci în Marţea Albă

Pe data de 21 aprilie a.c. Netflix a pierdut 200.000 de abonaţi de la începutul anului 2022. În plus, recenta retragere a companiei de streaming din Rusia din cauza războiului din Ucraina a costat-o ​​încă 700.000 de telespectatori. Netflix estimează că va pierde încă două milioane de clienţi înainte de iunie 2022.

Deoarece are în calcul prima pierdere de abonaţi după un deceniu, Netflix se pare că a luat măsuri pentru a combate în mod proactiv instabilitatea financiară viitoare. Şi asta înseamnă anularea mai multor proiecte în curs de dezvoltare.

Citește și: (P) LOCURI DE MUNCĂ. Agexim Spedition SRL din Pitești angajează!

Gigantul de streaming a anulat mai multe proiecte animate, inclusiv o adaptare a piesei The Twits a lui Roald Dahl. Un serial animat foarte aşteptat bazat pe îndrăgitul serial de benzi desenate Bone a lui Jeff Smith, plus Toil and Trouble a lui Lauren Faust, au fost alte producţii abandonate de către streamer. Filmele Netflix, inclusiv Bright 2, o continuare a filmului fantasy cu Will Smith în rol principal, au fost, de asemenea, anulate de compania de streaming. Anularea lui Bright 2 este probabil să aibă legături mai strânse cu incidentul de la premiile Oscar din 2022. Dar, potrivit reporterului Lucas Shaw, Netflix a susţinut că anularea lui Bright 2 nu a avut prea mult de-a face cu incidentul respectiv.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *