Web Analytics

Mai multe DVD-uri au fost ridicate de la domiciliile romilor care l-au şantajat pe primarul de la Bascov

de | 12.01.2017 15:34 | Dezvăluiri

Jurnalul de Argeș vine cu noi dezvăluiri în dosarul în care doi romi din Râmnicu Vâlcea sunt cercetați sub control judiciar pentru că l-au șantajat pe primarul de la Bascov cu un DVD în care acesta apărea făcând sex cu o tânără, cerând în schimb 50.000 de euro.

Șantajiștii au încercat să se opună perchezițiilor, însă au fost calmați de mascați

Din informațiile pe care le deținem, atunci când s-au făcut percheziții la domiciliile celor doi șantajiști din Vâlcea, aceștia au încercat inițial să se opună, însă au fost repede liniștiți. Asta și pentru că, alături de polițiștii argeșeni, la percheziții au fost și mascați din Vâlcea.
Surse judiciare ne-au declarat că de la domiciliile celor doi – Ionuț Mihai (27 de ani) și Ștefan Miuțescu (26 de ani) – au fost ridicate mai multe DVD-uri cu filmări. Iar aici trebuie precizat că cei doi au încercat să șantajeze și alți primari din Vâlcea și Argeș, precum și din alte județe din sudul țării cu filmări compromițătoare. Ionuț Mihai și Ștefan Miuțescu nu au voie să iasă din țară, fiind în continuare sub control judiciar.

Femeia cu care ar fi făcut sex primarul de la Bascov este în continuare dispărută

Gabriela Pandele, femeia cu care ar fi făcut sex primarul Gheorghe Stancu de la Bascov, este în continuare de negăsit. Din informațiile pe care le deținem, aceasta nu ar fi ieșit deocamdată din țară, însă având în vedere că încă nu este urmărită general, există și posibilitatea ca ea să fugă într-o țară din Uniunea Europeană. În plângerea pe care a făcut-o după ce a fost șantajat, primarul Gheorghe Stancu nu a cerut daune morale și materiale. Dar cum din cauza acestui dosar i-a fost afectată imaginea, nu este exclus ca edilul de la Bascov să ceară și daune financiare.
În prezent se lucrează intens la acest dosar delicat și care cel mai probabil va fi finalizat cu trimitere în judecată în cel mult două luni.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii