Web Analytics

Locul trei pe ţară pentru Proiectul „Verde Modular” al clubului Leolution Câmpulung

de | 26.05.2022 11:45 | Actualitate, Cultură, Politica si Administratie

După ce în vara anului trecut tinerii voluntari de la LEO Club Leolution au băgat Câmpulungul în Cartea Recordurilor cu cel mai mare mozaic realizat din caiete reciclabile, leii aduc din nou capitala Muscelului în prim-plan. Proiectul „Verde Modular” s-a clasat între primele trei din țară la concursul „Tânărul Ambasador LIONS al Secolului 21”, desfășurat la Craiova , în perioada 19-22 mai.

„Am ales Proiectul «Verde Modular» pentru că vrem să atragem atenția asupra problemelor climatice și importanței acționării, așa cum am făcut și în cazul colectării de caiete și stabilirea recordului mondial din vară. Ne propunem o serie de mai multe acțiuni pe această temă, de la campanii de conștientizare la plantări, colectări selective de deșeuri în diferite spații verzi din oraș și din împrejurimi. Cât despre concurs, pot spune că a fost o experință deosebit de plăcută și sper că prin asta am putut arăta puterea noastră de convingere și stabilitatea proiectului”, spune Sânziana Șendroiu, inițiatoarea Proiectului „Verde Modular”.

Citește și Elevi câmpulungeni, participanţi la un proiect în Olanda

Carmen Bârloiu: ”Sunt… mama Leo”

Voluntarii s-au întors acasă cu distincții și premii. Carmen Bârloiu, coordonatoarea clubului, a fost recompensată pentru munca sa de „Cel mai implicat advisor al Districtului 124 România”.
„În cadrul lucrărilor la Convențiile anuale, în cadrul întâlnirilor cluburilor LIONS, se acordă tot felul de diplome, plachete, distincții pentru activitatea desfășurată și performanțe pe anumite zone de activitate. Surpriza a fost să primesc această plachetă pentru performanțele reușite cu tinerii voluntari de la Leolution. Îi consiliez, îi sprijin, sunt… mama LEO.

Printre alte activități, a avut loc și o paradă a portului popular. Adică toți cei veniți din întreaga țară la Convenția Națională au adus portul popular din zona din care provin. Am avut un fel de defilare pe străzile Craiovei, îmbrăcați în costume și cu steagurile clubului. Ca reprezentant al Muscelului, am fost îmbrăcată într-un costum vechi din colecția lui Ionuț Fintoiu, un cunoscut colecționar al costumelor populare. Mă bucur că am reușit să aducem Muscelul la Craiova”, a declarat Carmen Bârloiu.

Citește și Premii pentru elevii talentaţi din Argeş


Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *