Locul 2 la Campionatul Național de Slalom Paralel, pentru Mihai Pelmuș

de | 16.05.2022 15:46 | Actualitate, Home, Sport

Sâmbătă 14 mai 2022, la Sibiu s-a desfășurat prima etapă din Campionatul Național de Slalom Paralel. Clubul muscelean RB Racing a fost reprezentat de sportivii Juniori Teodora Merlă, Ștefan Udrea și Mihai Pelmuș.

„După peripeția de vineri, când la antrenamente Ștefan Udrea a accidentat mașina de concurs Suzuki Sport, sâmbătă, tânărul pilot muscelean a fost nevoit sa intre în concurs cu o Dacia Logan cu care a făcut timpi remarcabili, dar, a fost trădat în final de mașină, nereușind să ajungă la finalul cursei. Campionul en-titre la RallyCross, Mihai Pelmuș a reușit și în acest tip de concurs să arate stăpânirea de sine și veleitățile remarcabile de pilot de curse, situându-se pe locul 2 la Juniori și pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Open.

Citește și:Raliul Harghitei a fost unul cu probleme tehnice pentru DTO Rally Team

O surpriză plăcută a reprezentat-o Teodora Merlă care a ocupat locul 2 la Cupa Femina și locul 5 la Juniori. Tot sâmbătă, în prima etapă de Super Rally, fostul pilot de la RB Racing Andrei Dună a luat startul cu un prototip Mitjet la Mangalia, în compania celor mai titrați piloți din campionatul Național de Super Rally, unde a obținut un rezultat remarcabil, locul 10 la Open și împreună cu Mihai Leu, locul 3 la echipe.

Peste 2 săptămâni, piloții de la RB Racing își vor intra în ritmul de competiție, prin participarea la prima etapă de Rallycross, programată pe circuitul de la Bradu.”, transmite RB Racing printr-un comunicat de presă.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....