Web Analytics

Raliul Harghitei a fost unul cu probleme tehnice pentru DTO Rally Team

de | 4.05.2022 13:12 | Actualitate, Sport

DTO Rally Team a avut parte de o cursă dificilă în Harghita. Singurul echipaj aflat la start, format din Cristi Dolofan și Traian Pavel, a avut un ritm sub așteptări la Raliul Harghitei, prima etapă la care cei doi au luat startul în Campionatul Național de Raliuri 2022. 


Echipajul a fost încetinit pe toate probele speciale de o problemă tehnică descoperită abia în ultimul parc de service: un senzor al turbinei a împiedicat Citroen-ul C3 Rally2 să funcționeze în parametri optimi, în timp ce o problemă la galeria de evacuare a redus și mai mult performanțele mașinii de concurs. 

Citește și:DTO Rally Team ia startul cu un echipaj în Raliul Harghitei 2022

Din păcate, rezultatul final a fost unul în afara punctelor în clasamentul general, însă poate fi privit ca un antrenament util pentru Raliul Argeșului, cursa de casă a DTO Rally Team. Competiția este programată în perioada 21-22 mai în Pitești și pe Transfăgărășan. 
Echipajele DTO Rally Team sunt susținute de partenerii Dolo Trans Olimp, Ion Moș, Grupul Fildas – Catena, Trust Motors – Importator Peugeot, Citroen și DS Automobile, Smart Diesel, Repsol prin Valtec Premium Lubricants, HidroGaz, Eurial și Placări Faine Grup, se arată într-un comunicat de presă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *