Raliul Harghitei a fost unul cu probleme tehnice pentru DTO Rally Team

de | 4.05.2022 13:12 | Actualitate, Home, Sport

DTO Rally Team a avut parte de o cursă dificilă în Harghita. Singurul echipaj aflat la start, format din Cristi Dolofan și Traian Pavel, a avut un ritm sub așteptări la Raliul Harghitei, prima etapă la care cei doi au luat startul în Campionatul Național de Raliuri 2022. 


Echipajul a fost încetinit pe toate probele speciale de o problemă tehnică descoperită abia în ultimul parc de service: un senzor al turbinei a împiedicat Citroen-ul C3 Rally2 să funcționeze în parametri optimi, în timp ce o problemă la galeria de evacuare a redus și mai mult performanțele mașinii de concurs. 

Citește și:DTO Rally Team ia startul cu un echipaj în Raliul Harghitei 2022

Din păcate, rezultatul final a fost unul în afara punctelor în clasamentul general, însă poate fi privit ca un antrenament util pentru Raliul Argeșului, cursa de casă a DTO Rally Team. Competiția este programată în perioada 21-22 mai în Pitești și pe Transfăgărășan. 
Echipajele DTO Rally Team sunt susținute de partenerii Dolo Trans Olimp, Ion Moș, Grupul Fildas – Catena, Trust Motors – Importator Peugeot, Citroen și DS Automobile, Smart Diesel, Repsol prin Valtec Premium Lubricants, HidroGaz, Eurial și Placări Faine Grup, se arată într-un comunicat de presă.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed