Web Analytics

Locatarii din Trivale rămân fără apă cladă, până vineri

de | 22.06.2021 11:26 | Actualitate

TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, din cauza apariției în zona Trivale a unei avarii pe circuitul primar, este necesar să fie oprită alimentarea cu energie termică a punctelor care asigură agentul termic pentru apă caldă de consum blocurilor din cartierul Trivale, strada Frasinului, respectiv PT 601, PT 602, PT 610.
Oprirea se efectuează până vineri, 25.06.2021, ora 20:00, interval în care echipele TERMO CALOR CONFORT S.A. lucrează continuu pentru remedierea situației.
Intervenția este strict necesară, alimentarea cu energie termică urmând a fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din această zonă.
Precizăm că pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la punctele termice și zonele afectate de avarie, precum și de ora estimată a reluării furnizării apei calde de consum.
Ne pare rău pentru disconfortul creat clienților TERMO CALOR CONFORT S.A. din cartierul Trivale și îi asigurăm că echipele noastre de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi după remedierea avariei apărute, transmit reprezentantii TERMO CALOR.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii