Web Analytics
scris vineri, 19.04.2024

Liviu Mușat: „Regiunea Sud-Muntenia este casa mea, dar Pitești-Argeș este camera de la stradă, cea mai frumoasă”

Vineri, 19 aprilie, la ceremonia de deschidere a ediției a 47-a a Simfoniei Lalelelor, desfășurată la Filarmonica Pitești, după pleiada de ambasadori și diplomați care au rostit rostit cuvinte de apreciere referitoare la această manifestare de tradiție a municipiului, primarul Cristian Gentea a invitat pe scenă un prieten al comunității, pe Liviu Gabriel Mușat, director general al Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia.

Liviu Mușat: „Regiunea Sud-Muntenia este casa mea, dar Pitești-Argeș este camera de la stradă, cea mai frumoasă”

Citește și: Părintele Simfoniei Lalelelor a dat startul festivalului de la Pitești

Dl Mușat a spus că e o mare bucurie să se afle „în acest minunat oraș, Pitești, din acest minunat județ, Argeș”. Apoi, el a adăugat că „din toate mesajele acestei frumoase sărbători, cel mai mult îmi place acasă, la Pitești (mesaj afișat pe un spot video, în fundal – n.n.).

Bineînțeles că natura serviciului meu mă face să spun că toată regiunea de dezvoltare Sud Muntenia este casa mea. Dar vă fac o mărturisire publică, pe care mi-o asum; regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia este casa mea, iar Pitești – Argeș este acea cameră de la stradă, cea mai frumoasă cameră, pe care țăranii noștri o păstrau pentru musafiri. Acesta este Piteștiul, acesta este Argeșul pentru mine (…)

Vreau să vă felicit, domnule primar pentru ceea ce faceți și să dea Dumnezeu să ne vedem și la ediția a 50-a și la a 100-a ediție a acestui minunat festival care este Simfonia Lalelelor”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *