Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

Liga 2: CS Mioveni întâlnește miercuri pe CSC Șelimbăr în penultimul meci din play-off

CS Mioveni va juca azi, în deplasare, cu CSC Șelimbăr, în cadrul etapei a 9-a, penultima a play-off-ului Ligii a doua. Partida este programată pe stadionul “Măgura”, cu începere de la ora 17:00.

Liga 2: CS Mioveni întâlnește miercuri pe CSC Șelimbăr în penultimul meci din play-off

Citește și: Trupa lui Prepeliță a promovat în Liga 1. Gloria Buzău a învins liderul

CS Mioveni a ieșit din lupta pentru locul 4, ultimul care duce direct în Superliga. Trupa pregătită de Constanti Schumacher nu mai are șanse la locul 4, fiind la 6 puncte distanță de Gloria Buzău cu două etape înainte de finalul sezonului. Asta în ciuda primei victorii obținute de argeșeni în play-off în eatapa trecută. Trupa pregătită de Constantin Schumacher s-a impus cu 3-1 în fața penultimei clasate, Csikszereda Miercurea Ciuc. A fost o victorie spectacol pentru argeșeni, care la pauză conduceau cu 3-0. Un succes de moral pentru CS Mioveni, care speră ca această victorie să o ajute în dubla de baraj. Distanța față de locul 4 e de 6 puncte, însă în cele două partide directe din play-off, Gloria Buzău e avantajată, cu o victorie și o remiză.

Înainte de Șelimbăr – CS Mioveni, formația antrenată de Constantin Schumacher, are o remiză și trei eșecuri în cele patru deplasări din play-off. Singurul punct câștigat pe teren străin a venit tot în fața formației contra căreia a bifat primul succes, Csikszereda, scor 1-1, la începutul lunii aprilie.Ultima victorie externă a argeșenilor datează din 2 decembrie 2023, 1-0 la Unirea Dej.

Citește și: Florin Piersic, transferat din Cluj la București cu un avion SMURD care a părăsit un exercițiu NATO din Ungaria

CSC Șelimbăr a avut un play-off modest. Una din surprizele acestui sezon din Liga a doua, formația antrenată de Claudiu Niculescu nu s-a mai ridicat în partea a doua a sezonului la nivelul arătat în stagiunea regulară. Prima victorie din play-off a venit abia runda trecută, 2-1 contra locului 4, Gloria Buzău. A fost o victorie muncită, sibienii revenind de la 1-0 în fața formației care cel mai probabil va promova și ea în Superliga. Cu 49 de puncte adunate, formația din județul Sibiu rămâne pe locul 3, dar la egalitate de puncte cu Corvinul, 49. Înainte de Șelimbăr – CS Mioveni , elevii lui Claudiu Niculescu au o victorie, două remize și un eșec în meciurile jucate acasă, în play-off. Iar media de goluri a fost una crescută, la fel ca și golaverajul, cu 5 goluri marcate și tot atâtea încasate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *