Web Analytics

Liderul sindical Florin Stănculescu confirmă: Japonezii de la Nidec au început să vândă din terenul de la Ştefăneşti

de | 2.06.2021 15:33 | Actualitate, Economie

# Colac peste pupăză, ca şi în mai, nici în iunie nu se lucrează trei zile
În 2020, un sfert dintre angajații celei mai mari fabrici de motoare electrice din România au fost disponibilizați. Acum sunt temeri că va urma din nou o concediere colectivă și, pentru a lămuri această situație, l-am sunt pe Florian Stănculescu, liderul de sindicat de la Nidec: ”Pentru a evita disponibilizările, dar și pentru că în lunile iulie și august cererea de producție este mult mai mare, s-a decis ca în lunile mai și în iunie să se lucreze cu câte 3 zile mai puțin”. Fabrica a fost deținută două decenii de George Copos, fiind cumpărată în 2016 de gigantul japonez Nidec. Ana Imep Pitești a finalizat în iunie 2016 procesul de vânzare către japonezii Nidec, producătorul schimbându-și numele în Nidec Motor Corporation România.

Stănculescu: „Probabil vând ca să își mai recupereze din investiții”

Am avut și informaţia că patronii japonezi au început să vândă peste 7 hectare de teren din patrimoniul imobiliar al firmei Nidec, așa că l-am întrebat pe liderul de sindicat Florin Stănculescu dacă nu cumva ar putea fi și acesta un semn de relocare a producției.

Surpriză, liderul sindical a confirmat vânzarea terenului, dar a negat posibilitatea ca cei de la Nidec să plece: ,,Da, vând niște pământ, nu știu exact, noi avem 15 hectare de pământ. Probabil vând să își mai recupereze din investiții. Nu știu nici eu exact, că nu îmi spun nici mie, dar din informațiile pe care le am, nu are nicio legătură, nu vând fabrica“.

Citește și Noi linii de producţie vor fi instalate la fabrica Nidec din Ştefăneşti

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Știati că:liderul sindical florin stanculescu impreuna cu fiul sau adrian constantin stanculescu (angajat A. N. A. F. Pitesti) sustrag bani din visteria sindicatului prin inginerii fiscale, acoperind cheltuielile cu facturi de la firmele care isi vand produsele muncitorilor de sarbatori?
    Stiati ca:liderul de sindicat florin stanculescu a perceput sume de bani de la persoanele trecute pe liste de disponibilizare in schimbul interventiei sale la conducerea Nidec, pentru ca persoanele respective sa fie scoase de pe liste? Sume cuprinse intre 3000 si 5000 de roni. Iar cei care aveau mai putin prestau servicii in curtea liderului de sindicat.
    Din sumele furate liderul de sindicat si-a modernizat vila din mărăcineni, nr 620.si-a construit un foisor de 20000 de roni o magazie de 40 m. patrati. Un solar, toata curtea este pavata cu pavele, 200m patrati. Porti cu telecomanda, camere video, iar chiar de curand a inceput constructia unui gard nou.
    A achitat un credit de 25000 de euro pe 30 de ani al ficei sale, roxana stanculescu.in luna mai a acestui an.
    Intrebare:de unde are atatia bani un simplu lider de sindicat care este egal cu ceilalti muncitori?
    Raspuns:din visteria sindicatui.
    Trebuind sa se pensioneze inca de acum 3 ani, acesta a continuat sa lucreze pentru a nu i se descoperi fraudele, umilindul pe cel care trebuia sa ii ia locul si chiar lovindul, ca in cele din urma prin coruperea unor martori celalalt sa fie scos vinovat si dat afara.