Web Analytics

Liderul S.A.D, Viorel Ungureanu: „Ar fi important. A condus la privatizarea uzinei, iar acest lucru s-a dovedit a fi un succes”

de | 3.12.2021 10:40 | Actualitate, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti (6)

La începutul lunii octombrie a.c., „Jurnalul de Argeș” a inițiat campania de sensibilizare a opiniei publice și a autorităților locale cu titlul „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!”, având în vedere legătura dintre municipiul Pitești și Constantin Stroe. Am stat de vorbă cu Viorel Ungureanu, președintele Sindicatului SAD, cel mai mare sindicat din țară, cu aproximativ 15.500 de membri. Viorel Ungureanu lucrează de peste 30 de ani în Automobile Dacia și l-a cunoscut pe directorul Constantin Stroe, din perspectivă sindicală.

„Noi salutăm această inițiativă și sperăm să reușiți sensibilizarea autorităților locale să adere la această idee, astfel încât ea să se concretizeze. Ar fi important, știindu-se că a condus la privatizarea uzinei, iar acest lucru s-a dovedit a fi un succes. L-am cunoscut pe Constantin Stroe înainte de privatizare, atunci când acesta participa la adunările generale ale Sindicatului Autoturisme Dacia, prezidată de conducerea sindicatului, dar la care acesta lua parte și informa despre ce se întâmplă. Era prin 96-97, o perioadă mai furtunoasă. Am avut și o supărare, aceea că, în calitate de director general, ținea întotdeauna salariile jos. Dar asta este o altă poveste…”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / Ecaterina Stroe: „Mulţumesc! Să sperăm că se va împlini!”

Citește și Rectorul Chirleşan propune ca strada Târgu din Vale să devină strada Constantin Stroe

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii