Web Analytics
scris vineri, 29.07.2022

Lereşteanul Florin Poştoacă este, prin firma sa, partener al FRF

Nordis Group, companie specializată în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale Premium, este partener al Federației Române de Fotbal, sprijinind Comisia Centrală a Arbitrilor, motiv pentru care echipamentul de meci al arbitrilor români poartă însemnul acesteia. Iar cel care patronează grupul Nordis, format din șapte firme, este Emanuel Florin Poștoacă, un tânăr de 43 de ani originar din comuna Lerești.
Poștoacă este licenţiat în marketing, absolvind Academia de Studii Economice Bucureşti, şi lucrează în domeniul imobiliar încă din perioada facultății. A început în anul 2002 prin a posta anunțuri de închirieri și vânzări imobile pe un site național de profil, a continuat ca agent imobiliar în Capitală, iar în 2008 și-a înființat propria companie, Nordis, care activa ca agenție imobiliară în zona de nord a Bucureștiului.

Lereşteanul Florin Poştoacă este, prin firma sa, partener al FRF

Treptat, firma a devenit reprezentant exclusiv la vânzare pentru mai mulți dezvoltatori imobiliari. Trei ani mai târziu, a demarat propriul proiect de dezvoltare, un imobil cu zece apartamente în Crângași. A urmat dezvoltarea altor ansambluri imobiliare, Nordis a devenit grup de firme, iar din 2017 orientarea este exclusiv către segmentul de proprietăți Premium, de lux. A fost anul în care departamentul de vânzări al companiei a intermediat cea mai scumpă tranzacție imobiliară realizată până atunci în București, un Penthouse din zona Primăverii de 2,9 milioane de euro.
C.I.B.

Citește și Zimbrii aduşi de „Conservation Carpathia”, pe tricourile echipei de fotbal din Lereşti

Citește și Echipament sportiv pentru cele 38 de cluburi de fotbal din județ, din partea CJ Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *