Echipament sportiv pentru cele 38 de cluburi de fotbal din județ, din partea CJ Argeș

de | 30.06.2022 10:41 | Actualitate, Sport

Fotbaliștii celor 38 de cluburi de fotbal înscrise în Campionatul Județean de Fotbal – Liga a 5-a au primit astăzi câte un echipament sportiv complet din partea Consiliului Județean Argeș.

Echipamentul a fost acordat, de către Consiliul Județean Argeș, în baza parteneriatului încheiat cu Asociația Județeană de Fotbal Argeș, condusă de dl. Cătălin Popa, prin care s- a aprobat acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 70.000 lei pentru achiziționarea unui set echipament sportiv (kit echipament joc).

Citește și: FC Argeș își prezintă lotul și noul echipament

În contextul ,,2022 – Anului european al tineretului”, Consiliul Județean Argeș și-a propus să colaboreze în vederea susținerii financiare a achiziției de echipament sportiv pentru echipele participante la Campionatul Județean de Fotbal – Liga a 5-a, încurajând dezvoltarea unui climat favorabil pentru atingerea performanţei sportive la nivel județean.

Evenimentul a avut loc în cadrul GALEI FOTBALULUI ARGEȘEAN, gală organizată pe Stadionul Nicolae Dobrin.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.