Web Analytics

Leonard Soare: „Economic, judeţul Argeş s-a dezvoltat foarte mult după iniţiativele dânsului”

de | 21.07.2022 12:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș a inițiat, încă de anul trecut, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.

În această ediție l-am invitat pe Leonard Soare, președinte al Comunității Montane Iezer Muscel și fost consilier județean: „E o idee foarte bună, din punctul meu de vedere, mai ales că l-am întâlnit în câteva rânduri pe dl director, Dumnezeu să-l ierte! De câteva ori la conacul d-lui Radu Câmpeanu, când a fost invitat cu mai multe personalități locale la câteva discuții. Dar, în afară că l-am cunoscut, eu am lucrat la Dacia 14 ani, la Centrul de Calcul, când dânsul era la începuturi. După câte știu, dânsul a fost principalul artizan în aducerea Grupului Renault la Pitești, care a salvat foarte mult situația uzinei de la Mioveni și a făcut din Dacia-Renault o firmă recunoscută în toată lumea. Lucru care nu s-a întâmplat, din păcate, cu Aro; eu sunt muscelean și regret acest lucru”.

Leonard Soare a concluzionat despre campanie: „Ideea este foarte bună, o susțin cu mare drag. Este o mare personalitate locală. Din punct de vedere economic, județul Argeș s-a dezvoltat foarte mult după inițiativele dânsului, sub conducerea dânsului, cât timp a fost director la Dacia”. Cât despre stradă, interlocutorul nostru crede că ar fi potrivită una circulată (nu ascunsă trecătorilor sau oaspeților care vizitează orașul) și undeva în apropierea Universității din Pitești.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”. Adrian Sandu, ACAROM: „Susţinem campania cu toată deschiderea”

Citește și Rectorul Chirleşan propune ca strada Târgu din Vale să devină strada Constantin Stroe


Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *