Latovlevici și antrenorii Prepeliță și Ianovschi, în echipa ideală a Ligii I

de | 23.11.2021 17:49 | Actualitate, Home, Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 16-a din Liga I. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsește și un fotbalist de la FC Argeş. Este vorba de fundașul Iasmin Latovlevici care a avut o evoluțíe bună în confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, câștigată de alb-violeți cu 3-2. Iasmin Latovlevici, în vârstă de 35 de ani a impresionat prin cursele sale, dominând întreg flancul stâng. A reuşit şi o pasă decisivă.

 

Citește și Juniorii de la FC Argeș continuă seria rezultatelor pozitive

 

De asemenea, antrenorul etapei a fost desemnat cuplul Andrei Prepeliță-Mihai Ianovschi. Deşi adversarii au deschis scorul rapid, au schimbat curajos şi au întors rezultatul, obţinând o victorie mare, prin care piteştenii se apropie tot mai mult de locurile care duc în play-off.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: antrenori,fc arges,Latovlevici

Ultimele articole

FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere
FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere

Echipa secundă a FC Argeș a pierdut cu 0-2, confruntarea de vineri după-amiază, de pe propriul teren, cu Rapid II. În urma acestui rezultat, puștii lui Constantin Schumacher vor ierna pe ultimul loc al seriei a IV-a al Ligii a III-a, cu doar 5 puncte, adunate în 15...