Juniorii de la FC Argeș continuă seria rezultatelor pozitive

de | 23.11.2021 17:29 | Actualitate, Home, Sport

Week-end-ul trecut s-a disputat a șasea rundă din Liga Elitelor Under 15, a treia etapă din play-off-ul Ligii Elitelor Under 16, dar și a treia rundă din play-off-ul Campionatelor Naționale Under 17 și 19. În cele patru competiții organizate de FRF, juniorii clubului din Trivale au marcat 14 goluri și au primit 5.

Puștii lui Ciobanu, lideri

În Liga Elitelor Under 15, FC Argeş a învins cu 5-1, în deplasare, pe CN Dinicu Golescu Câmpulung. Golurile echipei pregătite de Paul Ciobanu au fost marcate de Daniel Rada, David Marin, Adriano Manole, Mihai Coarnă și Eric Nistor. În urma acestui succes, alb-violeții ocupă locul 1 în clasamentul seriei a 7-a, cu cele 15 puncte, acumulate în 5 partide. În următoarea etapă a acestei competiţii, programată duminică, echipa lui Paul Ciobanu va întâlni de la ora 10.00, pe propriul teren, pe CSS Târgoviște.

Semieșec pe propriul teren

În a treia etapă din play-off-ul Ligii Elitelor U16, FC Argeș a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de pe propriul teren, cu SCM Râmnicu Vâlcea. Golul alb-violeților a fost marcat de Raul Pasăre. În urma acestui rezultat, alb-violeții ocupă locul 4, cu 26 de puncte, la egalitate cu CSM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului 3, și la opt puncte în urma liderului, Universitatea Craiova. În următoarea rundă a seriei a treia, programată sâmbătă, de la ora 14.00, alb-violeții vor întâlni în deplasare, pe Universitatea Craiova.

 

Citește și Accident la Mărăcineni! Două mașini și un camion au fost implicate

 

Fără probleme la Sibiu și Șelimbăr

În cea de-a treia etapă a play-off-ului Campionatului Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 3-1, în deplasarea de la ACS ALMA Sibiu. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Gino Oprescu (2) și Dinoci. Cu cele trei puncte câștigate, piteștenii se mențin pe primul loc al seriei a cincea, cu 40 de puncte, cu șase mai mult decât CS Mioveni, ocupanta locului 2. Tot în a treia rundă, dar a play-off-ului Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus cu 5-2, în deplasarea de la la ACS Șelimbăr. Reușitele formației antrenate de Robert Enache au fost semnate de Radu Ciuciulete (2), Mădălin Crivăț (2) și Mario Mitoi. În etapa următoare a celor două competiții, programată duminică, de la orele 12.00 și 14.00, alb-violeții vor întâlni acasă, pe CS Mioveni.

Acest articol este despre: fc arges,juniori,rezultate pozitive

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.
Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.

INVITAȚIE DE PRESĂ Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă, alături de ministrul Economiei, FlorinSpătaru, va participa marți, 5 iulie, la Craiova, la evenimentul organizat cu ocaziapreluării oficiale a fabricii Ford Craiova de către Ford Otosan.Premierul și ministrul...

FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș
FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

FC Argeș a început astăzi cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această perioadă precompetițională. Antrenorul Andrei Prepeliță a deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș un lot de 28 de jucători. Printre aceștia se regăsește și ultima achiziție...