Web Analytics

Lasconi vrea avocat pentru procesul cu Prefectura

de | 22.09.2022 13:20 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

După ce instanța de judecată a respins solicitarea Elenei Lasconi de a avea alături municipiul Câmpulung în procesul pentru Bulevardul ”Pardon”, primărița rămânând singura cu calitate de pârât, administrația locală încearcă o altă manevră prin care unitatea administrativ-teritorială să fie introdusă în cauză. Justificarea ține de faptul că municipiul este și va fi în mod evident afectat de consecințele derulării procesului, fiind beneficiar al lucrărilor efectuate la Bulevard.

Ideea anunțată sub forma unui proiect de hotărâre supus aprobării Consiliului Local constă în achiziționarea de servicii juridice externe, un avocat urmând să fie cel care va solicita instanței aprobarea intervenției în proces a municipiului. Un jurist al Primăriei nu ar putea să o facă, se susține în expunerea de motive, deoarece acesta este subordonat al primăriței și, pe cale de consecință, o reprezintă pe aceasta. Or, cererea Elenei Lasconi deja a fost respinsă de magistrații de la Tribunalul Argeș.
Următorul termen de judecată în litigiul declanșat de Prefectură cu scopul anulării autorizației de construire pentru lucrările de reabilitare la Bulevardul ”Pardon” se va consuma pe 29 septembrie.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Începe procesul pentru Bulevardul ”Pardon”. Prefectul spune că legea trebuie respectată, Lasconi continuă să invoce o răzbunare politică

Citește și Hopa! ONG-urile cu ştaif au început s-o tamponeze pe Lasconi! Primăria Câmpulung e abia pe locul 60 la transparenţa bugetară

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *