Web Analytics

Lasconi Ultras, ultima găselniţă a primăriţei din Câmpulung

de | 19.05.2022 12:54 | Actualitate, Politica si Administratie, Sport

Noroc imens pentru ACS Inter Câmpulung, echipă de fotbal în campionatul județean cu pretenții la promovarea în Liga a III-a! Și nu fiindcă a câștigat cu greu meciul cu liderul campionatului, CS Rucăr, ci pentru că în tribune s-a aflat însăși primărița Câmpulungului, Elena Lasconi. Și se știe ce reacție are șefa atunci când e supărată! Dezastru ar fi fost ca, în prezența primului suporter al echipei, rezultatul să fi fost defavorabil trupei municipale! Imediat după fluierul de final ar fi urmat consecințele, adică antrenorul echipei ar fi fost demis pe facebook, iar jucătorii ar fi fost făcuți leneși și incompetenți!

Au scăpat, dar trebuie să aibă grijă! Etapa viitoare au meci greu, cu arțăgoasa echipă Energia Stolnici, căreia i-au dat gol când au prins-o în nouă oameni… Oricum, a fost 3 la 0 la masa verde, dar norocul nu merge de multe ori în campionat. Iar Rucărul are un punct avans și o sută de goluri marcate! Și nu se poate ca Ionel Dulamă să fie mai primar decât Elena Lasconi nici atunci când vine vorba de fotbal!
C.I.B.

Citește și Lasconi s-a supărat pe liberali. Rău de tot!

Citește și Elena Lasconi a redus consumul de carburant al mașinilor Primăriei. Bonurile de benzină, înlocuite cu carduri netransmisibile

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *