Web Analytics

Lasconi s-a supărat pe liberali. Rău de tot!

de | 2.03.2022 11:16 | Actualitate, Politica si Administratie

”Sunt foarte supărată pe ceea ce se întâmplă de ceva vreme în PNL și în comunicarea lor. Își asumă niște merite pe care nu le au. Nu este în regulă”, a răbufnit primărița Câmpulungului la o emisiune televizată.
Și nu e prima greșeală pe care liberalii o fac în relația cu ea, susține Lasconi. Prima dată au iritat-o după anularea Zilelor Municipiului, anul trecut, atunci când a existat un semn de viață de la PNL, unul de distanțare față de situația creată de primăriță. Apoi, când s-a trezit viceprimarul Nicolae Zaharia să țină o conferință de presă pe tema proiectului de buget local pe 2022. ”A fost o greșeală că au făcut conferință de presă și pe chestiunea bugetului, în condițiile în care eu toate treburile astea le discutam cu domnul vice”, zice Elena Lasconi, care nu concepe ca subalternul să îi iasă din cuvânt sau din altceva.

Citește și Amazoanele, Lasconi ca Mary Steenburgen şi Ciobănică

Iar culmea neobrăzării a fost atinsă luna trecută, atunci când interimara Alina Gorghiu a venit, a văzut și s-a lăudat la Câmpulung. Povestește Lasconi: ”Stăteam în birou, eram cu ea, erau și vicele, prefectul… Îi spuneam că am deblocat proiectul cu piața, că am vorbit cu ministrul Cseke, iar în timp ce vorbeam, ea dădea un mesaj. Și imediat ministrul Dezvoltării a sunat-o. I-a spus unde e, cu cine… Și că mai e nevoie de bani pentru piață. Omul a zis că da, dar deja îmi zisese mie. Și, după ce pleacă din birou, spune că PNL a deblocat piața. Mi s-a părut incredibil!”.

Asta a fost a treia greșeală a liberalilor, una de neconceput pentru liderul USR-PLUS de la Câmpulung, primărița, cea care spune că, citez și vă rog să nu lăcrimați, ”singurul lucru care mă ține în această alianță e România și Câmpulung”.
C.I.B.

Citește și Lasconi a sesizat DNA că problema cianurilor de la Aro este nerezolvată de 9 ani

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *