Web Analytics

Elena Lasconi a redus consumul de carburant al mașinilor Primăriei. Bonurile de benzină, înlocuite cu carduri netransmisibile

de | 6.05.2022 08:56 | Actualitate, Politica si Administratie

Primărița de la Câmpulung, Elena Lasconi a anunţat că, după ce Primăria a introdus carduri care pot fi folosite exclusiv pentru maşinile Primăriei în locul bonurilor de carburant, consumul celor trei autovehicule ale instituţiei s-a redus de la 8.400 de litri în anul 2019 la 2.400 de litri în anul 2021. Suma economisită este de 34.000 de lei.

De asemena, edilul a anunțat că au fost montate GPS-uri pe mașinile instituției și ale Poliției Locale.

„Banii voștri.De când am preluat mandatul, am insistat să trecem de la bonurile de carburant la carduri. Am simțit reticență, s-a tărăgănat, dar nu am cedat. După câteva luni, am obținut cardurile personalizate care pot fi folosite strict pentru mașinile Primăriei.Rezultatul: în 2021, pentru cele trei mașini de la Primărie am consumat cu 6000 de litri mai puțin decât în 2019 și am plătit cu 34 de mii de lei mai puțin. De ce credeți că s-a întâmplat asta?

Citește și:Elena Lasconi a uitat de unde a plecat

Cine credeți că a beneficiat de bonurile de carburant plătite din banii dumneavoastră?Ca să vă faceți o idee, cu 34 de mii de lei putem asfalta, de exemplu, strada Nicu Leonard de la notariat până la Primărie.Oare câte străzi asfaltate s-au evaporat prin bonuri de carburant?Începând de astăzi, am montat GPS pe toate mașinile Primăriei și ale Poliției Locale. Am pornit și o anchetă internă, audit intern pentru că am descoperit mai multe nereguli cu iz penal. Vă țin la curent.De asemenea, am dispus ca toate mașinile de la ADP, școli, spitale, DAS, Evidența Populației, să fie echipate cu sistem GPS. În felul acesta știm pe unde circulă și în ce scop toate aceste mașini. Mi-am mai făcut niște “prieteni”.Eu cred că asta înseamnă transparență și respect pentru fiecare câmpulungean plătitor de taxe și impozite. Continuăm!”, a scris Elena Lasconi pe pagina personală de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *