Web Analytics

Lasconi, doamna ”notă explicativă”

de | 8.10.2021 12:30 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Dacă a văzut că nu ține treaba cu demiterile pe facebook și prezentarea în public sub caracterizarea de puturoși și lipsiți de profesionalism, primărița de la Câmpulung a început să utilizeze o altă modalitate de a-i determina pe subordonați să se pună pe treabă. Chiar de câteva luni a trecut la noua practică ce presupune întocmirea de către funcționari a unei note explicative de genul ”ce activitate ați întreprins în săptămâna 27 septembrie-1 octombrie”.
Bineînțeles că nu toți au parte de atenția doamnei primar, că doar ar fi culmea să dea raportul consilierul de tineret, city managerița sau șeful de la Resurse Umane cu secretara Primăriei la un loc!

Nu, printre vizați se află, doar ca exemplu, cel denumit deja Bruce Willis al administrației, șeful Poliției locale, Dragoș Nicolae (foto). E un fel de Bruce Willis fiindcă e ”greu de ucis”, prima dată fiind demis online în noiembrie anul trecut. S-a mai încercat coborârea lui în rang prin reorganizarea aparatului de specialitate al primarului, însă cei de la PSD au contestat în instanță și au câștigat, iar apoi a fost făcut puturos. Acum îl așteaptă Comisia de disciplină, după ce Elena Lasconi a afirmat că Nicolae a furnizat un biblioraft de note explicative pe marginea activității în continuu dezaprobată a Poliției locale.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Mulțumiri din inimă partidului și primăriței Lasconi!

Citește și Lasconi vrea spaţii verzi, viceprimarul taie copacii

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole