Web Analytics

Mulțumiri din inimă partidului și primăriței Lasconi!

de | 16.09.2021 13:44 | Actualitate, Culise

Doi câmpulungeni vor participa luna viitoare la cel mai mare eveniment pentru tineret organizat de Parlamentul European. Iar la European Youth Event 2021 Teodora Idorași și Andrei Grecu vor ajunge după ce au trecut anumite teste și având susținere cu proveniență diferită.
Astfel, dacă la Teodora punctul de pornire a existat în cadrul unei asociații, eleva din Câmpulung fiind implicată în mai multe proiecte sociale și educative, la studentul Andrei a contat mult politica. Și tânărul nu ezită să ridice în slăvi praștia USR-istă care l-a propulsat.

Citește și Piteşteanca Diana Pirciu, managerul programului de voluntariat pentru Euro 2020: „Din cei 1.000 de voluntari pentru Euro, 86 sunt argeşeni”

Numit consilier personal pe probleme de tineret al primăriței Elena Lasconi, Grecu s-a entuziasmat atât de tare de ocazia plecării la Strasbourg încât a suferit o transfigurare care l-a pus în postura similară unui tânăr cadru de partid și de stat din vremuri trecute. ”Mulțumesc europarlamentarilor USR, datorită cărora am avut această oportunitate” și ”Plec acolo să reprezint interesele tinerilor câmpulungeni, după ce administrațiile trecute nu i-au băgat în seamă” sunt doar câteva exemple despre cum poți ajunge la doar douăzeci de ani să trăiești absorbit deja de politichie.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Jurnalul de Argeş universitar

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii