Web Analytics
scris joi, 04.04.2024

Lasconi, ca de Zilele Câmpulungului

La Câmpulung se adună semnături cu cortul sau cu coviltirul! E agitație cu deosebire în centrul municipiului, acolo unde echipele de partid și-au amplasat centrele de strângere de semnături precum farmaciile, adică aproape unele de altele. Iar atenția este atrasă cu deosebire de cortulețul actualului primar, Elena Lasconi pozând zâmbitoare pe toate fațetele, exceptând latura de intrare, bineînțeles. Și atrage și sloganul, acesta fiind ”Împreună pentru Câmpulung!”. Sub sigla Dreptei Unite pe care primărița nu prea o înghite! Iar acel slogan este identic celui folosit de administrația locală în urmă cu peste un deceniu pentru implementarea unui proiect de promovare a Câmpulungului. Acesta a apărut apoi ani de zile pe afișele de prezentare a Zilelor Municipiului, după 2020 lipsind din peisaj. Nu fiindcă Lasconi l-ar fi scos, dar a expirat perioada post-proiect în care trebuia folosit obligatoriu.
(ELECTRO-CUTARE)

Lasconi, ca de Zilele Câmpulungului

Citește și Elena Lasconi, acuzații la adresa Alinei Gorghiu și a PNL: „E un grup infracțional organizat, coordonat de însăși ministrul Justiției”

Citește și Lasconi, atac dur la adresa lui Drulă, în şedinţa USR: „Am primit un şut în fund de pe lista de europarlamentare”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *