Web Analytics

Elena Lasconi, acuzații la adresa Alinei Gorghiu și a PNL: „E un grup infracțional organizat, coordonat de însăși ministrul Justiției”

de | 23.03.2024 09:19 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a lansat, vineri seara, la Digi24, acuzații grave la adresa PNL și a ministrului justiției, Alina Gorghiu, despre care a spus că este ”un grup infracțional organizat, coordonat de însăși ministrul Justiției”. Ea a spus că primăria este hărțuită de instituțiile statului și ”deja sunt prea multe și lucrează cu avocați”, potrivit G4Media.ro.

Citește și: Avocatul Alin Anton, care a trecut testele CSM pentru a fi magistrat, a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă


”PNL la Câmpulung e grup infracțional organizat. Am o suspiciune rezonabilă că sunt mulți dintre ei un grup infracțional organizat, coordonat de însăși ministrul Justiției. Ne hărțuiește prin instituțiile statului. Trebuie să ai niște avocați buni, pentru că e greu de demonstrat. Acuzațiile se demonstrează greu, ei sunt disperați și fac greșeli. Mie nu mi-e frică de nimeni și de nimic. E absolut incredibil, am colegi care cred că o să clacheze. Deja sunt prea multe, și lucrez cu avocați, pentru că e vorba de mai multe persoane, și la nivelul ăsta e foarte grav”, a declarat Elena Lasconi la Digi24.
Lasconi susține că a primit controale de la Inspectoratul de Stat în Construcții, Agenția Națională de Integritate, Curtea de Conturi și toate instituțiile statului, pentru că a refuzat să treacă la PNL.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „E un grup infracțional organizat, coordonat de însăși ministrul Justiției”.
    . … . …
    „Curat murdar” / „insasi ministrul” … coana „mita biciclista” !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *