Web Analytics

Lasconi a ratat Prefectura

de | 23.12.2021 13:07 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

Răsturnările de situație la nivelul administrației centrale au scos la iveală politicieni musceleni tineri, asta în pofida părerii că organizațiile de partid de la Câmpulung au devenit sălașuri de dinozauri. Lucian Ionescu, de la PNL, a devenit subprefect, la un moment dat chiar a fost prima vioară din orchestra instituției, acum a ieșit la încălzire Ciprian Neculăescu, de la PSD. Doi tineri cu trasee politice diferite și ca doctrină, și ca perioadă.

Dacă Ionescu s-a înălțat de decenii în aerul politicii, la un moment dat fiind și lider național la tineretul liberal, Neculăescu e mai nou venit în zonă. Dar concluzia e una și face referire la ipoteza în care USR ar fi fost la guvernare și ar fi avut pretenția la subprefecți de Argeș. De la Câmpulung ar fi sosit la Casa Albă însăși Elena Lasconi! Păi, după Primărie, șefie de partid, show la PRO TV și ”ochii din umbră” pe la instituțiile locale, cum ar fi putut rata tocmai așa ceva?! Ipotetic vorbind, nu altfel!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Lasconi trimite la Programul Rabla maşina lui Ţâroiu

Citește și Liderul de sindicat a fost sancţionat după ce a intervenit telefonic la o emisiune TV împotriva primăriţei Lasconi

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii