Web Analytics
scris miercuri, 20.08.2014

„La un moment dat, trebuia o schimbare, atât pentru mine, cât şi pentru firma care manageriază postul”

# Cristina Munteanu şi-a încheiat contractul de management cu Antena 1 Piteşti. 

„La un moment dat, trebuia o schimbare, atât pentru mine, cât şi pentru firma care manageriază postul”

Jurnalista Cristina Munteanu, unul dintre cei mai experimentați și apreciați oameni din presa argeșeană, a plecat de la Antena 1 Pitești, lăsând în urmă o echipă unită și profesionistă. Fosta directoare a postului TV local confirmă că a decis să renunțe la orice proiect pe partea de management, dar pe partea editorială este deschisă la orice colaborare cu cei de la Antena 1 Pitești.

# Vă identificați de 18 ani cu Antena 1 Pitești, de ce ați decis să întrerupeți această colaborare?
– Pentru că s-a încheiat un contract de management cu firma producătoare și am decis de comun acord, împreună cu partenerul meu, să întrerupem acest contract de management. Pentru ambele părți întreruperea este avantajoasă. Eu îl respect pe domnul Liviu Ionică (cel care deține franciza postului Antena 1 Pitești, n.red), dumnealui mă respectă pe mine, numai că la un moment dat trebuie o schimbare și pentru mine și pentru firma care manageriază Antena 1 Pitești.
# Mai există discuţii privind viitoare colaborări cu cei de la Antena 1 Piteşti?
– În continuare derulăm discuții și, dacă vor fi în avantajul meu sau al dumnealui, vom face împreună un alt proiect de emisiune împreună cu Antena 1 Pitești. În acest moment, sigur mai am un contract de reprezentare editorială cu Antena TV și pe care îl onorez în continuare. Pe partea de management, e clar nu mai vreau să mă implic, însă pe partea editorială, da. Dacă vom ajunge la un numitor comun, sigur vom avea și proiecte comune. Mă refer la partea editorială, plecând de la Observator și până la absolut orice emisiune de informație jurnalistică documentată.
# Televiziunea Digi 24 și-a exprimat intenția de a-și deschide un post TV în județul Argeș. Sunteți interesată de o colaborare? S-a vehiculat faptul că deja ați fi fost contactată de ei.
– Nu este adevărat nimic. Categoric nu. Nu m-a contactat nimeni de la Digi 24 și nu am contactat pe nimeni de acolo. Totuși, Antena 1 este pentru mine ca a doua mea casă!
Alex Vlaicu

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...