La Călineşti s-a organizat concurs de recitări, de ziua lui Eminescu

de | 20.01.2022 13:22 | Actualitate, Cultura, Home

Cu ocazia zilei de naștere a marelui poet Mihai Eminescu, Primăria Călineşti, prin primarul Mihai Georgescu, și Căminul Cultural, prin directorul Lavinia Năstase, au organizat un concurs de recitări. La eveniment au participat peste o sută de copii, nu doar din Argeș, ci și din țară.
Concursul a depășit aşteptările organizatorilor prin numărul participanților, dar și prin emoția cu care copiii au recitat din poetul național.

Pentru că majoritatea copiilor și-au arătat talentul, notele au fost pe măsură, astfel că juriul a hotărât să suplimenteze, să dubleze sau chiar să tripleze anumite premii.
Marele Premiu a fost câștigat de Asociația Meșteșuguri Populare de la Şcoala Gimnazială Ștefan cel Mare. Locul întâi l-au obținut Ricandra Toma și Mocanu Andrei, de la „Zinca Golescu”, la secțiunea de liceeni, iar la celelalte secțiuni au existat 2 sau 3 premianți pe loc, foarte mulți având note de 10.

Citește și Muzeul Județean Argeș deține în patrimoniu bastonul marelui poet Mihai Eminescu

Citește și Elevii de 10, premiaţi de Ziua Naţională, la Călineşti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...