L-am găsit pe cel mai nou milionar în euro din Muscel

de | 17.10.2012 00:00 | Actualitate

# George Gabriel Rizescu: „Când am luat biletul la Loto, aveam doar 10 lei în buzunar!” Un muscelean a devenit peste noapte milionar în euro, asta după ce norocul a făcut să fie câştigătorul marelui premiu de la Loto 6/49.  George Gabi Rizescu, de 30 de ani, din Câmpulung, a jucat pentru extragerea de duminica trecută, 14 octombrie, o variantă simplă, de numai 4,1 lei.  Biletul s-a dovedit a fi câștigător, aducându-i un câştig de, nici mai mult nici mai puţin, decât 1,1 milioane euro (5.078.377 lei). În încercarea de a afla răspunsul la întrebarea care a făcut repede înconjurul Muscelului despre „Cine este fericitul câştigător?”, am reuşit să luăm legătura cu Gabi Rizescu. Am descoperit un tânăr modest și care locuieşte, împreună cu socrii şi cei patru cumnaţi ai săi, într-o casă din cartierul câmpulungean Grui.

Gabi tocmai fusese disponibilizat de la firma Ceramus

Tânărul ne-a declarat emoţionat că nu este un jucător înrăit, dar că bunicul soţiei sale juca mereu la Loto, în speranţa că va câştiga şi îi va putea ajuta şi pe ei cu bani. În urmă cu trei săptămâni, bunicul soţiei sale a murit şi i-a lăsat nepotului prin alianţă speranţa unui eventual câştig la loterie. Un vis, iată, împlinit chiar atunci când parcă speranţele din jurul tinerei familii Rizescu se spulberau una câte una, căci Gabi tocmai fusese disponibilizat la începutul acestei luni pentru că firma la care lucra urmează să-și reducă activitatea pe timpul iernii. Căsătorit în anul 2011, absolvent de facultate, în lipsa unui loc de muncă pe specialitatea pe care o avea, Gabi Rizescu lucra ca şi arzător de ceramică la firma Ceramus. Asta în vreme ce soţia sa lucrează şi în prezent la un supermarket din Câmpulung. Ambii sperau ca prin muncă şi două împrumuturi la CAR să-şi ridice în câţiva ani o casă, aflată deja în construcţie în comuna Bughea de Jos. Acum visul le va fi împlinit şi, în plus, doresc ca pe viitor să pună şi bazele unei mici afaceri de familie. „Nu ne grăbim. Este timp, trebuie să ne gândim foarte bine. Deocamdată ne vom achita CAR-urile şi vom ţine banii la bancă. Sigur că în primul rând vom termina casa începută la Bughea de Jos”, ne-a declarat Gabi Rizescu.

„I-am rugat pe toți cei din jurul meu să verifice și ei numerele”

L-am întrebat pe tânăr şi ce anume l-a determinat să intre în agenţie, se pare, la momentul potrivit.
„Aveam doar 10 lei în buzunar şi am intrat să iau un bilet la loto pentru socrul meu şi unul pentru mine. Nu mă aşteptam să câştig. Când am văzut numerele ieșite, i-am rugat pe toţi din jurul meu să le verifice şi ei pentru că nu îmi venea să cred”, ne-a mai spus proaspătul milionar în euro. 
Am luat legătura şi cu fostul său patron, Dorin Mirea de le Ceramus, care ne-a menţionat (bucuros de vestea pe care i-am dat-o că un băiat ce tocmai fusese disponibilizat de la firma sa a câştigat un milion de euro la loto) că Gabi Rizescu este un băiat foarte muncitor şi liniştit.
Ioana Ştefan

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed