Web Analytics
scris sâmbătă, 12.11.2022

Kaufland retrage de pe piață un produs alimentar

Retailerul Kaufland retrage de la comercializare un lot de „K-Classic Fistic prăjit fără sare 100 g”, după ce s-a identificat un conţinut ridicat de Ocratoxina A, potrivit unui comunicat remis sâmbătă Agerpres.  Produsul menţionat are data de valabilitate 22.04.2023, lot 21029/220726001. Conform sursei citate, producătorul Carl Wilhelm Clasen GmbH retrage produsul „voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor”.

Kaufland retrage de pe piață un produs alimentar

Citește și: Cătălina a murit la 17 ani, după ce medicii i-au uitat pansamentele în abdomen, în timpul operației de cezariană

„În cadrul controalelor de rutină s-a identificat un conţinut ridicat de Ocratoxina A. Deoarece în cazul consumului pe termen lung al produsului nu poate fi exclus un risc asupra sănătăţii, clienţii sunt rugaţi să acorde atenţie acestei informări şi să nu consume articolul cu datele de identificare menţionate mai sus. Kaufland a reacţionat imediat şi a retras produsul de la vânzare. (…) Producătorul Carl Wilhelm Clasen GmbH îşi cere scuze pentru această situaţie.”, se menţionează în comunicat. Astfel, clienţii se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a returna acest produs şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită