Web Analytics

Cătălina a murit la 17 ani, după ce medicii i-au uitat pansamentele în abdomen, în timpul operației de cezariană

de | 11.11.2022 22:07 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

O tânără din Focșani a murit la doar 17 ani după ce medicii i-au uitat pansamentele în abdomen, în timpul operației de cezariană. Cătălina născuse în luna aprilie un băiețel perfect sănătos. Imediat după externare însă, a început să aibă dureri groaznice și a slăbit foarte mult. Familia tinerei îi acuză pe medici că i-au uitat pansamentele în corp, după operația de cezariană. Trei cadre medicale sunt cercetate în acest caz. 

Citește și: Biletul găsit de vecini în ușa unui apartament: „Vă rog frumos să sunați la 112 și să anunțați că m-am sinucis”

Timp de trei luni, Cătălina a trăit cu o infecție puternică în corp. Abia când starea ei s-a degradat puternic, medicii au hotărât să o opereze. Într-o singură săptămână, copila a trecut prin trei intervenții. Însă la doar o zi după ultima, Cătălina a murit. 

Citește și: Tânăr argeșean, mort într-un accident feroviar în Cehia

”Raportul INML este unul zdrobitor. Se arată acolo că medicii au uitat pansamente, au uitat bucăți de materiale ce au fost folosite la operație. I-au prescris supozitoare și niște medicamente pentru ușurarea durerilor”, spune avocatul Adrian Cuculis, citat de observatornews.ro. S-a început urmărirea penală pentru ucidere din culpă, fals intelectual şi favorizarea făptuitorului în cazul unor medici de la spitalul Focșani. Doctorii anchetați sunt încă zi de zi în sala de operație și profesează. 

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii