Jurnalista Eveline Păuna este noul ofițer de presă al Ministerului Tineretului și Sportului

de | 24.02.2022 12:24 | Actualitate, Sport

Ministerul Tineretului și Sportului are un nou responsabil pe departamentul de Comunicare. Este vorba despre jurnalista și scriitoarea Eveline Păuna. Frumoasa brunetă devenită noul comunicator al MTS a fost implicată în trecut într-un episod controversat în cadrul concursului Miss România.

În adolescență, pe când avea numai 15 ani, a participat la concursul de frumusețe Miss România, de unde a fost exclusă, conform propriilor spuse, deoarece nu a fost de acord să ofere favoruri sexuale, așa cum ar fi făcut colegele ei de întrecere.

Citește și: Bursele europene au început tranzacţiile de joi în scădere puternică

Eveline Păuna este autoare a mai multor cărți: „Să cultivăm recunoștința”, „Povestea unui jurnalist – Ion Marin”, „Marile Întâlniri – Nemuritorii”, „Femeia la 30 de ani” și „Dincolo de ferestre”. De asemenea, în vârstă de 32 de ani, ea este angajată și la Teatrul Excelsior din Capitală ca șef Serviciu asistență dramaturgică, marketing și promovare spectacole.

„Dincolo de job-uri nu-mi rămâne prea mult timp de chibzuit. Încerc să-l împart armonios între dans – de care m-am îndrăgostit acum foarte mult timp, călătorii – sunt veșnic îndrăgostită de locuri pe care nu le-am văzut încă și oameni pe care nu i-am întâlnit – și plimbări lungi, cu căștile pe urechi. Îmi place să conduc. Mult, departe și în viteză”, a notat Eveline Păuna pe blogul său personal, notează Prosport.ro. (A.N)

Citește și: Cum s-a pierdut Palatul Culturii Piteşti şi o grevă a foamei inutilă

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.