Web Analytics

Juniorii de la FC Argeș, rezultate deosebite în acest weekend

de | 29.08.2022 10:08 | Actualitate, Home, Sport

Weekend aproape perfect pentru echipele de juniori ale FC Argeș. Alb-violeții au înregistrat la finalul acestei săptămâni două victorii și o remiză în competițiile organizate de FRF.
Sâmbătă, FC Argeș a bifat prima victorie în Liga Elitelor U16 după ce s-a impus cu 4-1, în deplasarea de la ACS Mediaș 2022. Golurile formației pregătite de Florin Drăgușin au fost marcate de Manole (2), Iosifescu și Comănescu. În urma acestui rezultat, piteștenii ocupă locul 8 al seriei a treia, cu cele 3 puncte, adunate în două etape.

Citește și:O victorie muncită: FC Argeș – Chindia Târgoviște 2-1


Duminică, pe Stadionul Municipal din Curtea de Argeș, FC Argeș a înregistrat o victorie și o remiză în cele două dueluri cu CFR Cluj. În Liga de Tineret, piteștenii au remizat, 1-1, cu ardelenii, golul alb-violeților fiind reușit de Ramon Gaspar (21). În urma acestei remize, formația pregătită de Robert Enache ocupă locul 8, cu 1 punct, adunat după primele două runde ale sezonului. Au fost prezenți președintele FRF, Răzvan Burleanu, secretarul general, Gabriel Bodescu, și șef antrenorilor, Mihai Stoichiță.
Foto: Facebook Fotbal Club Argeș Pitești

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *