Web Analytics

O victorie muncită: FC Argeș – Chindia Târgoviște 2-1

de | 28.08.2022 15:41 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș a învins-o, în Trivale, pe Chindia Târgoviște, scor 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0 din golul lui Doru Popadiuc. Formația antrenată de Andrei Prepeliță a înregistrat a doua victorie consecutivă în sezonul 2022 – 2023, în timp ce Chindia rămâne fără meci câștigat.

Citește și: Primarul Gentea și fiica, selfie la Londra, la meciul Arsenalului  


FC Argeș a dominat-o pe Chindia încă din startul meciului. Ișfan a avut prima ocazie în minutul 6, dar șutul său de la distanță a fost respins de Căbuz în lateral. Piteștenii au continuat atacurile și au fost aproape de deschiderea scorului prin Bertrand, dar acesta a șutat slab, dintr-o poziție bună. În minutul 10, Ișfan trece din nou pe lângă gol. Cu toate acestea, Chindia a deschis scorul. Popadiuc a profitat de gafa impardonabilă a lui Marius Constantin și l-a învins pe Straton. Era minutul 30, scorul devenind 0-1. Un minut mai târziu, echipa lui Mihalcea a fost aproape de 2-0, dar Popa a fost oprit cu succes de Straton.
Startul reprizei secunde a semănat cu startul meciului. Ișfan a fost din nou aproape de gol, dar reluarea sa din voleu a trecut puțin pe lângă poartă. Argeșenii reușesc în cele din urmă să marcheze. În minutul 58, Garita a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri al sezonului. Atacantul a trimis din foarfecă, sub bară, fără speranțe pentru portarul Chindiei. Ișfan a spart ghinionul și a înscris în cele din urmă, în minutul 76. Este 2-1 pentru FC Argeș, care reușește să mențină acest scor până la final.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *