Web Analytics

Jucătorii de la Energia Stolnici care au bătut arbitrii au fost daţi afară

de | 25.11.2021 13:58 | Actualitate, Sport

Partida din Liga a IV-a, jucată în urmă cu două săptămâni între ACS Inter Câmpulung și Energia Stolnici, a fost întreruptă în minutul 55, la scorul de 1-0 pentru gazde, pentru că arbitrii au fost luați la bătaie de jucătorii oaspeți. În acel minut, oaspeții au primit al treilea cartonaș roșu. Primul eliminat a fost Raimondo Vasile, în minutul 45, pentru că a scuipat un adversar și apoi pe arbitrul asistent, apoi Valentin Stancu, pentru al doilea galben, și, în final, Tomiță Olteanu, pentru injurii aduse adversarului și arbitrului, precum și pentru lovirea arbitrului.
În urmă cu o săptămână, AJF Argeș a judecat cazul prin Comisia de Disciplină și, în afara pierderii cu 3-0 a meciului, jucătorii de la Stolnici au mai primit și alte sancțiuni. Raimondo Vasile a fost suspendat 18 etape și amendat cu 1000 lei, Tomiță Olteanu a fost suspendat 1 an și amendat cu 1000 lei, iar antrenorul oaspeților, Florin Valentin Grigore, pentru că nu a încercat în niciun fel să-și liniștească echipa, a fost suspendat două etape și amendat cu 300 lei.

Citește și Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: ”Trebuie să facem ceva! Nu putem să mergem din prostie în prostie”

”Antrenorul a adus doi băieți buni la echipă, dar au făcut ceea ce au făcut la Câmpulung și în momentul de față nu mai fac parte din echipă. I-am exclus din lotul Energiei Stolnici. Nu mai au ce căuta la echipa noastră. La Câmpulung, într-adevăr, arbitrul vorbea cam la mișto cu ei, în sensul că i-a spus unuia dintre jucători că putea să-i dea galben că a băut apă. Apoi a fost un fault, arbitrul l-a eliminat și ăsta l-a înjurat și l-a pălmuit. I-am dat afară din echipă, le-am dat legitimațiile, le-am dat dezlegarea, să plece unde vor. Dar trebuie să spunem și faptul că ăștia de la AJF mai au doar 7 arbitri și îi trimit la toate meciurile. Păi, la un meci din ăsta cu Câmpulungul, trimiți un copil să arbitreze? Să fim serioși! Copiii ăștia umblă numai cu șmecherii! Nu știu nimic”, ne-a declarat Radu Safta, viceprimarul comunei Stolnici.

Citește și Baschetbaliştii Mihai Măciucă şi Tudor Gheorghe, în vederile noului selecţioner Dragan Petricevic

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii