Web Analytics

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: ”Trebuie să facem ceva! Nu putem să mergem din prostie în prostie”

de | 4.11.2021 13:55 | Actualitate, Sport

Întrebat despre înfrângerea drastică a CS Mioveni de la Craiova, scor 5-2, primarul Ion Georgescu s-a arătat destul de dezamăgit. Edilul a declarat pentru Jurnalul de Argeș: ”În primul rând, trebuie să spunem că primul gol al Craiovei a fost din ofsaid. Același asistent care a validat golul din ofsaid al Craiovei, primul gol al lor, pe al nostru, al lui Garutti, l-a invalidat. Păi, oamenii fac ce știu… Al doilea, iar nu a fost fault, dar asta este… Deci, sunt dezamăgit, pentru că echipa revenise de la 2-0, iar apoi neșansa…

Mă rog! Problema se pune totuși că, înainte de a valida ei golul din ofsaid, dacă Blănaru nu dădea în portar și era 2-0 pentru noi, altfel stăteau lucrurile. Asta este! Voi vedea! Comentez mai mult toate aceste lucruri după meciul de acasă cu UTA și după meciul cu Mediaș, când începe returul de campionat. Dacă nu se obțin cele șase puncte, trebuie să facem ceva! O să cer conducerii clubului, o să cer antrenorilor să facem ceva – pentru că nu putem să mergem din prostie în prostie – și aici mă refer la jocul echipei. Dacă joci bine, pot să te fure dușmanii cât or putea, dar noi avem și momente în care clacăm”.

Citește și Prea mici pentru o Craiovă, totuși, mare! CS Mioveni pierde cu 5-2 la olteni

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Vom continua competiţia, dar trebuie să tragem un semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii