Web Analytics

Jucător de bază al baschetului piteștean din ultima perioadă a semnat cu echipa din Cluj

de | 6.06.2023 19:01 | Actualitate, Home, Sport

U-Banca Transilvania face prima mutare pe piața transferurilor. Echipa campioană a bătut palma cu unul dintre jucătorii de bază de la naționala României. Este vorba despre Mihai Măciucă.

În vârstă de 23 de ani, Mihai Măciucă sosește la formația ardeleană de la BCM U Pitești. El măsoară 1.93 metri și a petrecut ultimii ani la gruparea din Trivale. Anterior, extrema a debutat în Liga Națională la Phoenix Galați.

Citește și Ce spune Ionuț Badea, fostul antrenor al Argeșului despre barajul cu Dinamo

Mihai este un baschetbalist născut în București, care a început baschetul la vârsta de 9 ani la echipa Dan Dacian. Ulterior, o parte a junioratului a făcut-o și la Steaua. Măciucă a ieșit de mai multe ori campion național la juniori, remarcându-se la toate turneele finale. Drept urmare, la vârsta de 16 ani a bifat primele jocuri la seniori.

În stagiunea recent încheiată, Mișu a izbutit medii de 8.8 puncte, 2.4 recuperări și 1.4 pase decisive, cu un indice al eficienței de 6.6. În două rânduri, Măciucă a reușit peste 20 de puncte, și anume în confruntările cu SCM U Craiova și CSO Voluntari. Totodată, Mihai a acumulat peste 20 de prezențe la națională, participând la preliminariile pentru Cupa Mondială sau EuroBasket.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Alo,FC ARGES BASCKETBALL,voi cand anuntati plecarea?sau voi lucrările la spate,precum homosexuali?DRAGOȘ SERBAN,esti un paduche din gașca lui Gentea.Demisia,fiindca mulți iti vor da pe la gurita/la muita,pt ce ne-ai facut.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *