Web Analytics

Jenica îi dă ultimatum Laviniei: te potoleşti sau te dau afară!

de | 7.02.2019 14:05 | Dezvăluiri

# Exclusiv! Adresa explozivă a primăriţei de la Ştefăneşti

Continuă circul sau reality-show-ul, spuneți-i cum doriți, de la Ștefănești. Sătulă de derapajele subordonatei sale, primărița Ioana Jenica Dumitru i-a trimis recent o adresă-ultimatum recalcitrantei Lavinia Năstase. Spectacolul e total! Primărița o avertizează pe Lavi că riscă să fie dată afară, în vreme ce aceasta din urmă face adnotări în bășcălie pe respectiva adresă oficială, corectându-și brutal șefa: „Imaginea și limba română, DNA primar !”. Alo, 112? Puteți trimite un echipaj?

Primărița își acuză subordonata de „manifestări fizice ce nu fac cinste nici celui mai needucat cetățean”

În respectiva adresă, edilul îi spune Laviniei Năstase, negru pe alb, că, dacă va continua să aducă prejudicii de imagine Primăriei Ștefănești, își va pierde postul de manager al Centrului Cultural. Cităm:
”Având în vedere comportamentul dumneavoastră nedemn de managerul unei instituții de cultură, comportament ce a constat în ultima perioadă în:
– injurii adresate personalului și reprezentantului autorității;
– manifestări fizice ce nu fac cinste nici celui mai needucat cetățean;
– transmiterea către presă a unor informații malițioase;
– manifestări ce aduc un grav prejudiciu de imagine atât instituției de cultură pe care o conduceți, cât și autorității,
vă informăm că, în situația în care nu vă veți revizui comportamentul și veți continua să aduceți prejudicii de imagine, se va face aplicarea art. 14, litera g, din contractul de management, încetându-vă contractul”.

Riposta Laviniei: „Imaginea și limba română, DNA primar!”

Altfel spus, Lavinia Năstase a primit deja un cartonaș galben pentru atitudinea sa. Și mai amuzant e că, atât de afectată a fost Lavinia de ultimatumul dat de „prietena mea Ioana” (așa o numea până de curând în interviuri pe primăriță), încât și-a permis mai multe adnotări bășcălioase pe document. De exemplu, la baza adresei Lavinia Năstase a scris: „Imaginea și limba română, DNA primar!” și „Legislație discutabilă!!!”
Tot Lavinia a sesizat o cacofonie în adresa semnată de primăriță: ”fizice ce” și… lipsa unei virgule. Plus că a corectat o formulare a primăriței, care a scris ”se va face aplicarea”, precizând că formularea corectă ar fi ”se procedează” sau ”se va aplica”. Dincolo de problemele gramaticalo-legislative din adresă, mai mult sau mai puțin pertinente, este însă un mare și grav semn de întrebare: cum rămâne cu comportamentul deloc adecvat al Laviniei Năstase ca persoană publică și încă una cu responsabilități în domeniul cultural? Și cum rămâne cu derapajele ei de limbaj, probabil unice în administrația din România?

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii