Web Analytics

Jenant! FC Argeș joacă modest la FCU Craiova și pierde cu 1-0 

de | 30.01.2022 19:38 | Actualitate, Sport

FC Argeș se împiedică la Craiova lui Mititelu, pierzând cu 1-0 în fața echipei de pe antepenultimul loc.  
Play off-ul pare cam “pa” pentru alb violeți, după o prestație modestă în care n-au avut nicio  ocazie mai acătării.  Spun “ pare” fiindcă speranța moare ultima, însă ne aflăm la patru puncte de ultimul loc de play-off, iar jocul din meciul cu FCU a fost unul confuz, cu aceeași aglomerare sterilă la mijlocul terenului  și cu un atac impotent.

Citește și Sancţionat de FRF pentru că nu are licenţa PRO, Andrei Prepeliţă reacţionează: „Nu văd de ce aş fi amendat şi suspendat două etape! Am luat legătura cu avocatul şi am făcut contestaţie”

Jafar Arias și Said, dacă mai trebuia cuiva încă o dovadă, ne-au lămurit definitiv că sunt cai morți în atac.  Golul din minutul 60 a venit în urma unei faze supraaglomerate în careul piteștean de 6 m.

Oltenii au presat, beneficiind de ezitări  în lanț ale alb-violeților,  până când balonul a revenit la Sidibe și acesta l-a împins în plasă. După golul oltenilor, FC Argeș n-a mai contat dincolo de mijlocul terenului, deși Ionuț  Șerban și Rainov au fost schimbați cu Honciu și Palic.  

Alți cai morți.  Concluzia? Prestație jenantă a FC Argeș, deloc dătătoare de speranțe, după meciul pierdut la Craiova în această seară.          

Gabriel Grigore                                        

Foto: GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. DEMISIA, Vlădoiu, Prepelita si restul. GENTEA,ori esti prost, ori esti fraier.Bani publici zburati in vant,degeaba.DNA…ALLLLOOOOO..

    Răspuns
  2. Foarte bune analizele fotbalistice ale domnului Grigore. Am vazut o echipa care parca nici nu a vrut sa castige. Fara agresivitate, fara vlaga, fara valoare, dar cu salariile la zi. Niste nesimtiti care uita ca reprezinta orasul lui Dobrin. Fatai, Arias, Said incercati la opera.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *