Web Analytics
scris miercuri, 24.11.2021

Jean Vlădoiu: „Ar fi fantastic pentru Piteşti să jucăm finala Cupei”

# Cum comentați ultima victorie, cea cu CSU Craiova, scor 3-2 pentru FC Argeș?
– Eram datori în fața suporterilor, după două meciuri în care am pierdut, deși am jucat foarte bine, atât cu FCSB, cât și cu FC Botoșani. Acest meci cu FC Botoșani nu prea l-am luat în calcul și din cauza faptului că am avut la mijlocul terenului trei jucători suspendați, trei jucători valoroși, David Meza Colli, Ionuț Șerban și Martin Raynov. Ne-a fost foarte greu să-i înlocuim. Dacă ar fi lipsit unul era ok, dar au lipsit toți trei. Antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au încercat să găsească alternative, au reușit în prima repriză un joc foarte bun şi, din păcate, nu am reușit să marcăm și am pierdut și meciul cu Botoșaniul. Aveam nevoie de puncte ca de aer. Mulți sigur nu se așteptau să batem o echipă precum Universitatea Craiova, care are în componența lotului jucători de echipă națională, jucători cu experiență, un lot valoros… Știm destul de bine ce investiții au fost la Craiova în ultimii ani, dar determinarea și ambiția jucătorilor noștri și-au spus cuvântul.

Jean Vlădoiu: „Ar fi fantastic  pentru Piteşti să jucăm finala Cupei”

Apoi valoarea lotului în primul rând, pentru că lotul nostru este un lot valoros, dar trebuie să avem răbdare, pentru că, în special atacanții, care au reușit să marcheze toți în acest meci, au fost tot timpul accidentați. A avut probleme când unul, când altul. Deci ne-a ocolit șansa asta de a-i avea pe toți disponibili și într-o formă foarte bună. Deși, așa cum i-am promis d-lui primar Cristian Gentea, și eu, și antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi, jucătorii sunt valoroși și merită aduși la FC Argeș și, la un moment dat, ei vor reuși să marcheze și mă bucur că au făcut-o toți trei, chiar dacă nu au jucat un meci întreg. Suntem pe drumul cel bun. Eu zic că ne-am mărit șansele de a ne îndeplini obiectivul, și anume play-off-ul. Ne-am dori foarte mult să prindem play-off-ul și sigur vom trata cu maximă seriozitate și această șansă de a merge în semifinalele Cupei României.

Citește și Jean Vlădoiu, managerul FC Argeş, spune lucrurilor pe nume: „Voi mai rămâne şi anul viitor doar dacă ne calificăm în play-off. Altfel, bagajul meu este făcut”

„Îmi doresc să-i ducem la București pe suporteri, să trăiască alături de noi o finală a Cupei României”

# Cum vedeți meciul cu Politehnica Timișoara din Cupă? Ce obiectiv aveți în această competiție?
– Îmi doresc foarte mult pentru oraș, pentru suporteri, să-i ducem la București în număr cât mai mare, să trăiască alături de noi o finală a Cupei României. După play-off, asta mi-aș dori din tot sufletul. Acolo, în această competiție, se poate întâmpla absolut orice. Ați văzut și în meciul cu Craiova că, indiferent că joci contra celor de la Craiova sau altei echipe, eu zic că în 90 de minute sau mai mult se poate întâmpla orice. În momentul acesta, FC Argeș se poate bate de la egal la egal cu orice echipă. Mai avem nevoie de puțin timp, de omogenitate, jucătorii să-și reintre în formă, pentru că un Said, un Jafar, mai au nevoie de ceva timp până când vor ajunge la forma maximă și eu cred că FC Argeș va arăta atât defensiv, cât și ofensiv mult mai bine. L-am văzut pe dl. primar Cristian Gentea fericit, am avut plăcerea de a ne surprinde și suporterii, care au venit cu o zi înainte la stadion și ne-au încurajat. Cred că le-am făcut o mare bucurie cu această victorie cu Craiova. Știți și dvs. mai bine ca mine despre rivalitatea dintre FC Argeș și Craiova și cred că i-am bucurat foarte mult pe suporteri, chiar dacă nu au putut fi alături de noi. S-au bucurat de acasă, din fața televizoarelor…

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Unii jucători ne cer dublu, ca bani, şi domnul primar face eforturi..”

„Ne dorim iarăși o serie bună, ca să terminăm anul cât mai sus posibil”

# Cum vedeți următoarele meciuri din campionat, cel din deplasare, de la UTA Arad, și cel de acasă, cu Gaz Metan Mediaș?
– Pentru noi nu există meci ușor. Toate meciurile sunt grele, sunt trei puncte puse în joc, foarte importante pentru noi, iar dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul, va trebui să luăm cât mai multe puncte. Sigur că antrenorii sunt conștienți de lucrul acesta, jucătorii de asemenea. Ne dorim iarăși o serie bună, să terminăm anul cât mai sus posibil, cu șanse reale de a prinde play-off-ul.

# Care este situația în momentul de față în ceea ce privește accidentările în rândul jucătorilor?
– În afară de Cristi Tănase, care a făcut antrenament separat și abia acum a intrat o jumătate de antrenament alături de echipă și care mai are nevoie de timp, în rest, Said, Jafar și Fatai mai resimt dureri la genunchi. Sper ca ei să se refacă până la următoarele meciuri, care sunt foarte importante. Sper să se ridice la un nivel mult mai bun decât au fost până acum. Suntem cu ei pe drumul cel bun, suntem într-un progres și de recuperare. Au și reușit să marcheze… Fatai a marcat după un an de zile. Vă dați seama! Pentru el m-am bucurat cel mai mult, pentru că avea nevoie de acest gol. Bineînțeles, m-am bucurat și pentru ceilalți care au reușit să marcheze. Nu este ușor să revii în fotbal după un an de zile de inactivitate și mă bucur enorm că într-un moment greu pentru echipă au reușit să marcheze.

Citește și Muică, vulturii au fost neam de piatră! FC Argeș-CSU Craiova 3-2

„Nu am avut probleme financiare până acum și sper să nu fie nici pe viitor probleme de genul acesta”

# Care este situația primelor și salariilor la FC Argeș?
– La FC Argeș nu avem probleme de ordin financiar. Totul este în regulă. Am discutat și cu dl. primar Cristian Gentea și se vor plăti toate la zi, ca de fiecare dată. Nu am avut probleme financiare până acum și sper să nu fie nici pe viitor probleme de genul acesta, pentru că băieții chiar merită să-și primească drepturile. Au avut un parcurs bun, se putea și mai bine, ne dorim în continuare să avem continuitate în rezultate. Nu am realizat încă nimic, jucătorii sunt conștienți de asta și eu de asemenea, dar băieții aceștia și antrenorii pot scrie istorie la FC Argeș. Dacă suntem puțin atenți, vom prinde play-off-ul, pentru că avem un lot valoros, și nu mai spun de șansa aceasta de a juca finala Cupei României. Ar fi fantastic pentru Pitești, pentru suporteri, să jucăm finala Cupei.

Citește și Iată programul echipei FC Argeș în etapele 16, 17 și 18 din Liga I

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...