Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Era exact meciul pe care nu trebuia să-l pierdem”

de | 8.12.2021 16:26 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș a pierdut luni seara, surprinzător, meciul de acasă cu Gaz Metan (1-2), după ce alb-violeții nu au beneficiat de un penalty clar la scorul de 1-1. Iată ce ne-a declarat managerul Jean Vlădoiu despre acest meci: ”Înfrângerea cu Gaz Metan mi-a lăsat un gust amar. Era exact meciul pe care nu trebuia să-l pierdem. Dacă pierdeam contra celor de la Craiova, aș fi digerat mai ușor. Toată lumea se aștepta ca noi să câștigăm acest meci și să urcăm în clasament, cu șanse reale de play-off, dar greșelile din ultimele secunde ale primei reprize și cele din prelungirile partidei ne-au făcut să devenim mult mai triști. Poate că și acel punct ar fi trebuit să-l gestionăm mai bine, era un punct, la urma urmei. Eu cred că ar fi trebuit să închidem jocul, să avem răbdare, numai că aici este nevoie de experiență, de jucători cu experiență, care știu să gestioneze situația. Ne-au lipsit acești jucători pe linia de fund, iar o fază care nu anunța nimic ne-a făcut să pierdem și acel punct. Mai avem trei finale, trei meciuri foarte importante. Nu avem timp să ne lamentăm. Cred că putem repara situația în următorul meci, contra celor de la Rapid. Cred că avem șansă să rămânem în plutonul fruntaș, unde ne putem bate pentru play-off.

Citește și Jean Vlădoiu: „Ar fi fantastic pentru Piteşti să jucăm finala Cupei”

În privința arbitrajului, pot spune că au fost multe echipe defavorizate, greșelile arbitrilor sunt aproape etapă de etapă. Până nu se va băga acest VAR, ca să putem repara, suntem la mâna arbitrilor, din păcate arbitri fără experiență, arbitri cărora le este frică să dea penalty. Nici centralul și nici tușierul nu s-au ajutat unul pe celălalt… Au fost patru cartonașe galbene care trebuiau acordate adversarilor. Șerban a fost tras de tricou neavând nicio treabă cu mingea etc. Probabil că, dacă se dădea galben, lucrurile ar fi stat altfel… La meciul cu Steaua ne-au decimat, tot mijlocul terenului a luat galben în mod gratuit… Unii arbitri dau foarte ușor galben, iar alții pur și simplu deloc. Arbitrajul din meciul cu Gaz Metan ne-a dezavantajat, dar mă doare că nu am știut să gestionăm situația, era totuși un punct. Veneam după trei victorii consecutive și un egal, un semieșec era digerat mai bine. Mie Gaz Metan nu mi-a arătat nimic, o echipă care nu ne-a pus niciun fel de problemă, însă atunci când poți câștiga, nu câștigi… Trebuie să fii umil meci de meci. Nu există echipă favorită. În afară de meciurile cu CFR, restul suntem toți acolo, oricine bate pe oricine și surprizele pot apărea oricând”.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Unii jucători ne cer dublu, ca bani, şi domnul primar face eforturi..”

Acest articol este despre: fc arges,jean vladoiu,liga I

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...