Web Analytics

Jean Vlădoiu: „Jucătorii din Madagascar care au semnat cu FC Argeş sunt la echipa naţională”

de | 16.06.2022 12:50 | Actualitate, Sport

”Avem nevoie de cantonamente bune, de omogenitate pentru cei noi, dar suntem bine…”, mai spune Vlădoiu
Ce ne puteți spune despre transferurile din ultima perioadă?

– Sunt noutăți, dar vă rog să mai așteptați puțin. Săptămâna aceasta vor mai semna jucători cu FC Argeș. Sunt jucători noi, care au făcut deplasarea în cantonamentul din Austria, mai sunt jucători noi de venit, vor mai semna și alți jucători și de aceea vă spun că în această săptămână, spre sfârșitul săptămânii probabil, se vor lămuri lucrurile.

Ce ne puteți spune despre cei doi jucători originari din Madagascar?

– Ei au semnat cu FC Argeș și o să vină săptămâna viitoare. Sunt la echipa națională și au și ei apoi o săptămână de vacanță. I-am văzut împreună cu Andrei Prepeliță, i-am dorit foarte mult, am văzut de ce avem nevoie după play-off, care ne-a arătat exact cam pe unde suntem, și încercăm să devenim mult mai puternici, aducând jucători buni, cu experiență, personalitate, dar și tineri. Exemplu în acest sens este Covaci, de la Gaz Metan Mediaș.

Citește și Andrei Prepeliţă, antrenor principal FC Argeş: „Să văd ce se concretizează cu venirile şi după aceea dăm şi lista cu cei care vor pleca”

Am înțeles că în Austria urmează unele meciuri amicale, printre care și cel cu Ferencvaros…

– Nu cred că vom juca cu Ferencvaros, urmează să stabilim cu cine vom juca în Austria. Andrei Prepeliță va decide cu cine vom începe aceste meciuri de pregătire, sunt mai multe variante, cel mai probabil cu Dinamo Zagreb. Așteptăm mai multe detalii de la cei care au organizat acest turneu.

Am înțeles că veți juca după acest cantonament și cu CS Mioveni…

– Va fi după ce ne vom întoarce după al doilea cantonament, să spun așa, pentru că vom merge timp de 8 zile la Curtea de Argeș. În acest cantonament vom avea trei meciuri de pregătire, ne dorim să jucăm și cu Chiajna un meci amical, dar urmează să se decidă antrenorul. Vom juca și cu cei de la Mioveni, va fi ultimul meci de pregătire; fie vom juca la noi, la Pitești, fie vom juca la Mioveni. Noi ne dorim să jucăm acasă acest meci și, din câte știu eu, la acest moment a rămas să se joace la Pitești. Vom stabili aceste meciuri, pentru că noi am început pregătirea mai devreme, iar unele echipe sunt plecate. În Austria chiar am venit printre primii… Avem nevoie de cantonamente bune, de omogenitate pentru cei noi, dar suntem bine, primele antrenamente sunt foarte bune.

Citește și FC Argeş s-a despărţit de portughezul Joao Miguel


Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *