Jean Vlădoiu: „Cu siguranţă, 14 jucători vor pleca de la FC Argeş”

de | 25.05.2022 14:19 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș a pierdut și ultimul meci din play-off, cel de acasă, cu FC Voluntari. Prilej să-l întrebăm pe managerul Jean Vlădoiu cum vede viitorul FC Argeș, în gri sau în roz.

”Ne-am dorit mai mult, dar problemele și faptul că unii dintre jucători au intrat mai devreme în vacanță, faptul că noi nu am reușit să-i facem să joace cu acea determinare, cu acea ambiție, a dus la o nouă înfrângere. Din păcate, cei de la Voluntari au fost mai motivați decât noi, probabil și de locul din clasament, faptul că au mai luat 360.000 de euro în plus, pentru că orice loc în clasament este undeva la 180.000 de euro, deci a existat această motivație pentru ei. Păcat că jucătorii noștri și-au pierdut această motivație, dar este bine că s-a terminat.

Citește și Jean Vlădoiu: „În următoarele săptămâni, mulţi vor pleca…”

Vom avea reunirea în jurul datei de 9 iunie, urmează vizita medicală, iar pe 12 iunie preconizăm că vom pleca în Austria în pregătire.
Chiar dacă ne-am îndeplinit obiectivul, acest play-off ne-a arătat cam pe unde sunt unii jucători. Niciunul nu va avea vacanță liniștită, după părerea mea. De asemenea, dacă vom putea, vom aduce jucători valoroși, jucători care ne sunt de folos. Chiar și dintre cei care se află acum sub contract vor avea discuții cu noi. În momentul de față, cu siguranță 14 jucători vor pleca de la FC Argeș”
– ne-a spus Jean Vlădoiu.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Ca să ne batem de la egal la egal cu primele trei echipe din campionat, trebuie să aducem jucători şi mai valoroşi”

Acest articol este despre: fc arges,fotbal,jean vladoiu,liga I

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...