Web Analytics
scris joi, 30.03.2023

Jarul nestins a produs un incendiu în Schitu Golești

Un incendiu a izbucnit la o anexă din comuna Schitu Golești, joi-dimineață, iar flăcările se răspândeau și la acoperișul unei case de care era lipită anexa.

Jarul nestins a produs un incendiu în Schitu Golești

A ars generalizat o anexă de aproximativ 40 mp, construită din lemn, în care erau depozitate lemne de foc, anvelope și două butelii. Salvatorii au scos cele două butelii din interiorul anexei și au oprit propagarea flăcărilor la acoperișul casei.

„Nu au fost victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost depozitarea cenușei sau a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile”, a transmis ISU Argeș.

Citește și Arde o casă în satul Argeșelu

Au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...