Web Analytics

Arde o casă în satul Argeșelu

de | 29.03.2023 20:25 | Actualitate, Home

Incendiu izbucnit la o locuință din comuna Mărăcineni, satul  Argeșelu. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești și Mioveni cu patru autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, alături de un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Citește și: Ludovic Orban, audiat la DNA în dosarul Romarm

Arde generalizat acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării acționează pe mai multe sectoare pentru a împiedica propagarea flăcărilor la vecinătăți.

Incendiul a pornit din zona camerei centralei termice, iar prin intermediul izolației termice a casei flăcările au ajuns la elementele combustibile ale acoperișului. Acoperișul a fost distrus pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Nu au fost victime ale evenimentului, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul sau burlanul de fum care era neprotejat termic corespunzător față de materialele combustibile. Pentru lichidarea completă a incendiului, salvatorii au lucrat timp de aproximativ o oră și jumătate.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *