Web Analytics

Jandarmii argeșeni vă invită la ziua lor! Ateliere în mai multe localități din județ

de | 29.03.2024 11:02 | Actualitate, Home

În fiecare an, la data de 3 aprilie se sărbătorește Ziua Jandarmeriei Române. Anul acesta, la împlinirea a 174 de ani de la înființarea instituției, jandarmii argeșeni vor desfășura o serie de activități dedicate cetățenilor, în mai multe localități din județ: la Mioveni, Curtea de Argeș, Pitești și Câmpulung.

Sâmbătă, 30 martie, în intervalul orar 10.00-14.00, jandarmii vor fi la Mioveni (Centrul Civic) și la Curtea de Argeș (Platou Biserica Domnească). Iar duminică, 31 martie, în intervalul orar 12.00-16.00, la Pitești (Parcul Trivale-zona Grotă) și în Câmpulung (Piața Primăriei).

Citește și Istoricul Pădurii Trivale (3). O altă comoară descoperită la Arhivele Statului: un moşier a donat Piteştiului 153 ha din pădurea Dobrogostea

Jandarmii vor prezenta tehnica folosită în diferite misiuni, materialele specifice jandarmilor montani, precum şi o parte din cele mai noi autovehicule aflate în dotarea inspectoratului. De asemenea, cei care își doresc să urmeze o carieră militară pot afla mai multe detalii de la jandarmii specializați în resurse umane.

Nu vor lipsi nici câinii care le vor arăta celor prezenți abilitățile dobândite pe parcursul stagiilor de pregătire.

Citește și Un inspector ITM și un administrator de societate comercială, arestați preventiv pentru luare, respectiv dare de mită

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *